vlaznost

Sta fali sljapkanju?
Ono je jos i slatko, meni se dopada!:D
Ovo drugo je bzvz, zato sto vecinom muskarci nemaju pojma o zenama, pa misle de je ono sto nije.....i budalam treba onda da se pravdas.......

Ako za to treba nekome da se pravdas, onda ybg. Zaobidji to.... Ako ti je slatko sljapkanje, samo pici. Pa vazno je da je dobro. Neko ti cak i zavidi, kao npr. postavljac teme.

Hehe, pazi vako: Neka ti podigne noge, ali neka ih skupi ispred sebe, dok ti lezis na ledjima. I onda lepo povecace trenje, smanjice obim tvoje mackice, manjr ce da vlazi, bice uze i nece biti mesta viska da se tecnost krece i stvara zvuk. Isto, mozes da probas i da lezis na stomaku skupljenih nogu, dok ti je muskarac preko tebe. veruj mi na rec, nema sanse da ti pica zucne :D

Шта?
...па баш у овој првој пози...она на леђима са благо савијеним ногама...и пенетрација под неким оштрим углом у односу на подлогу...и прдуцкање у старту само тако...:hahaha:...док се не избаци ваздух...

Sta fali sljapkanju?
Ono je jos i slatko, meni se dopada!:D
Ovo drugo je bzvz, zato sto vecinom muskarci nemaju pojma o zenama, pa misle de je ono sto nije.....i budalam treba onda da se pravdas.......

Ма дај...то се тачно дешава приликом улажења само...чак се звук прогресивно шири...како улази дубље...значи тачно се зна од чега је...можда те само зеза....:hahaha:

...најслађе од свега ми је да је ложим како је прднула као зверина...:hahaha:
...и не знам зашто се рибе толико цимају око тога...и непријатно им је одмах...иако им 10 пута кажеш да се не оптерећују са тим и да ти је симпатично...чак секси...

bgdalibor:
Pa eto, i to je bar jedan recept za ovlazivanje. Napredak, zar ne?

Ako sam dobro skapirao, recenicu - da, samo neka ljubavnici svrate na ovu temu, sinuce im i ideje, i navlazice se... :)

Gazdarica
Ja bas volim kad upada k'o u med...

.... Prijatno zvuci, rastapanje... ko med... ;)

baby jane:
a o kakvoj vlaznosti je ovde rec?

Kakvo je ovo sad pitanje?? Zar ne osetis??? :D ......

Ljuba82:
...најслађе од свега ми је да је ложим како је прднула као зверина...

Divlje nema sta, ali posve prirodno. :) A prirodno nije lose, takvo je kakvo je.. normalno.

Joj, pa meni nikad nije palo na pamet da misle da je to ono sto nije, pa kuliram...
Nisam ni pomislila da treba da kazem:'nisam prdnula, majke mi, to je....'

Uf!
:lol: :hahaha:

To zato sto nisi imala posla sa neiskusnim muskarcima!

Pa i oni neiskusni znaju iz cega dopire zvuk, secam se svog prvog puta, odmah sam shvatio... :whistling: Jedino ako je neko bas mutav pa sve moras da mu objasnjavas...

Back