vlazna

• Začetnik teme Začetnik teme Cica!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Cica!

Početnik
Poruka
40
imam problem, neki bi mozda rekli da je to super al meni nije, za vreme odnosa puno ovlazim, nekad toliko da nista ni ne osetim..ne znam na koji nacin da to smanjim,svi muskarci koji su bili sa mnom kazu da to jos nikad nisu videli.moze neko da pomogneee?:(:(

A zasto ne bi svom muskarcu rekla da se zadrzi unutra, pa da pocne da kurzi, a kada je od pozadi da ne mora da ulazi linearno vec nesto poput "razjarenog bika", plus da se drazis prsticima dole, ne znam koliko bi imala problem da ne osetis. Prosto valjda i sama sebe da zapitas sta bi to moglo da se radi toko sexica da bi osetila bez obzira na tu pozitivnu okolnost klizavo i vlazno.

- - - - - - - - - -

Cisto predlog, nije da sam doktor sexolog.

A zasto ne bi svom muskarcu rekla da se zadrzi unutra, pa da pocne da kurzi, a kada je od pozadi da ne mora da ulazi linearno vec nesto poput "razjarenog bika", plus da se drazis prsticima dole, ne znam koliko bi imala problem da ne osetis. Prosto valjda i sama sebe da zapitas sta bi to moglo da se radi toko sexica da bi osetila bez obzira na tu pozitivnu okolnost klizavo i vlazno.

- - - - - - - - - -

Cisto predlog, nije da sam doktor sexolog.

ne vredi nista, kad tako ovlazim, uopste nista ne osecam..nego me zanima da li postoji nacin da se smanji vlazenje, smanjuje li se s godinamaaa???

Mada osecam da bi joj rekli nesto tipa, Ti si srecna sto je tako probaj sa muskarcem da eksperimentises bla bal i evo ti ove tabletice da pijes. Jebg, zeznuto je to.

imam problem, neki bi mozda rekli da je to super al meni nije, za vreme odnosa puno ovlazim, nekad toliko da nista ni ne osetim..ne znam na koji nacin da to smanjim,svi muskarci koji su bili sa mnom kazu da to jos nikad nisu videli.moze neko da pomogneee?:(:(

ovo nije dobro
mislim da treba da se pregledash nesto tu nije uredu

fuj

trebala bi apstinirati jedno 12 mjeseci sa tim seksom ebo vas on

ako uzmemo u obzir da si ozbiljna, u sta sumnjam jer si postavila na ovaj pdf, aj da si na zdravlju
jel imas pojacan sekret i van seksualnih aktivnosti? jel imas promenu boje, mirisa, gustine sekreta? peckanja vagine ili vulve?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back