gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
Pitanje za sve krstine političe analitičare, može li neko da mi odgovori na pitanje ko je na vlasti u Srbiji. Gospodin Premijer se i dalje ponaša kao da je kao i u prošlom sazivu u opoziciji
, SNS prikuplja potpise po Beogradu da bi podnela peticiju za borbu protiv korupcije, Vučić, Nikolić & Co. stalno nešto kukaju o nepravednom svetu i organizuju protestne šetnje u Beogradu (otišli su čak ispred zgrade Vlade Srbije
), ursani Mladja nikad nije ni bio na vlasti
, DS zbija redove nebi li nekako prešla cenzus, Voju još nisu obavestili da je uveden bus plus u Beogradu, a i zauzeti su brate kako kopanjem uglja tako i formiranjem radio stanica na kojima će se širokim narodnim masama deliti nagrade, samo kad dodju na red mislim široke nardone mase
.
Elem da čujem ko je na vlasti ... kome SNS da podnese peticiju gradjana za borbu protiv korupcije, i ko je taj koga čekamo da nam se obrati i kaže nam državnu politiku kada je u pitanju Hag, Kosovo, Hrvatska ...
Mislim i ja znam da kukam kao zadušna baba, a nisam vlast.

Elem da čujem ko je na vlasti ... kome SNS da podnese peticiju gradjana za borbu protiv korupcije, i ko je taj koga čekamo da nam se obrati i kaže nam državnu politiku kada je u pitanju Hag, Kosovo, Hrvatska ...
Mislim i ja znam da kukam kao zadušna baba, a nisam vlast.