Vlast u Srbiji

Dakle ko.....

• SNS

• SPS

• DS

• DSS

• Josip Broz Tito

• Han Solo i Luk Skajvoker

• Džoi Tribijani

• Majki ne drobi kad znamo da si ti....

• Drekavac iz tunela ...

• Nemamo pojma ...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 186421

Elita
Poruka
16.871
Pitanje za sve krstine političe analitičare, može li neko da mi odgovori na pitanje ko je na vlasti u Srbiji. Gospodin Premijer se i dalje ponaša kao da je kao i u prošlom sazivu u opoziciji :lol:, SNS prikuplja potpise po Beogradu da bi podnela peticiju za borbu protiv korupcije, Vučić, Nikolić & Co. stalno nešto kukaju o nepravednom svetu i organizuju protestne šetnje u Beogradu (otišli su čak ispred zgrade Vlade Srbije :rotf:), ursani Mladja nikad nije ni bio na vlasti :lol:, DS zbija redove nebi li nekako prešla cenzus, Voju još nisu obavestili da je uveden bus plus u Beogradu, a i zauzeti su brate kako kopanjem uglja tako i formiranjem radio stanica na kojima će se širokim narodnim masama deliti nagrade, samo kad dodju na red mislim široke nardone mase ;).
Elem da čujem ko je na vlasti ... kome SNS da podnese peticiju gradjana za borbu protiv korupcije, i ko je taj koga čekamo da nam se obrati i kaže nam državnu politiku kada je u pitanju Hag, Kosovo, Hrvatska ...

Mislim i ja znam da kukam kao zadušna baba, a nisam vlast.

Pitanje za sve krstine političe analitičare, može li neko da mi odgovori na pitanje ko je na vlasti u Srbiji. Gospodin Premijer se i dalje ponaša kao da je kao i u prošlom sazivu u opoziciji :lol:, SNS prikuplja potpise po Beogradu da bi podnela peticiju za borbu protiv korupcije, Vučić, Nikolić & Co. stalno nešto kukaju o nepravednom svetu i organizuju protestne šetnje u Beogradu (otišli su čak ispred zgrade Vlade Srbije :rotf:), ursani Mladja nikad nije ni bio na vlasti :lol:, DS zbija redove nebi li nekako prešla cenzus, Voju još nisu obavestili da je uveden bus plus u Beogradu, a i zauzeti su brate kako kopanjem uglja tako i formiranjem radio stanica na kojima će se širokim narodnim masama deliti nagrade, samo kad dodju na red mislim široke nardone mase ;).
Elem da čujem ko je na vlasti ... kome SNS da podnese peticiju gradjana za borbu protiv korupcije, i ko je taj koga čekamo da nam se obrati i kaže nam državnu politiku kada je u pitanju Hag, Kosovo, Hrvatska ...

Bravo za analizu! Ja ne znam odgovor na tvoje pitanje, a nisam ni analiticar :) ali cu iskoristiti temu da malo "procaskam"!
Nije ni vazno ko nam je na (vrhu) vlasti sve dok obican svet ne nauci da gleda svoja posla. Poklone nam autobuse, mi ne znamo da oni treba da se povremeno operu! Poklone nam skupe medicinske uredjaje - mi nemamo obucen kadar za rad na istim! Neka opstina dobije pare - niko ne zna sta ce s'njima. Dok se osmisli program pare odose na "tekuce troskove". Na izborima svi glasaju za onog ko ce da uhapsi lopove. Sto se mene tice lopov bi trb'o da vrati ono sto je ukrao, a da li ce biti uhapsen je manje vazno. Trebalo bi da bude uhapsen onaj ko je lopovu omogucio da postane lopov itd. Pogledaj postove na forumu... svaki drugi je napisan u vreme radnog vremena. Kad covek u Srbiji ode na posao ima vremena kol'ko hoces, a za taj posao dobije (istina minimalnu) platu.
I ko je u Srbiji na vlasti? Meni se cini apsolutno svi! Svako ima neku svoju vlast, a jedini cilj iste je otezati sto vise zivot onom pored i tako u nedogled!

Pitanje za sve krstine političe analitičare, može li neko da mi odgovori na pitanje ko je na vlasti u Srbiji.

језуити и масони, банкарски картели и њихове улизице локални тајкуни и ратни-кризни профитери

лондон (финансије)
ватикан (утицај)
вашингтон (сила)

србија је окупиурана земља а власт је марионетска

Pogledajte prilog 262248

Back