Vlast radi za narod

Ukoliko je najavljeno itekako je legitimno blokirati ceo grad ako treba. Ako legalno nije onda ni demokratija ne bi bila(princip većeg broja glasova). Policija je ovde da sačuva red i dostojanstvo građanskog protesta, kao i redari.

Redovno se blokiraju saobraćajnice kod Skupštine Srbije ili Vlade Republike Srbije, zašto ne bi moglo i u bilo kom drugom gradu?

Ekološki protest treba da bude. Zeleni dolaze....
Sad videćemo dal su imalo bolji od trenutne idiokratije. Obećanja zanesenoj osobi radovanje....

Da vlast radi za narod, protesti ne bi bili potrebni. Ko zna cija je ovo vlast. Ko vuce konce i odakle.
Ako zelis da vlast radi za narod, vlast se onda ne bira na nacin na koji se to danas cini.
Pogledaj samo taj ugao , osecaj kad kandidat pobedi na izborima, nije prikaz osecanja da je osoba dobila poziciju da radi za narod, nego da radi za sebe...

seselj-kod-marica.jpg

Ako zelis da vlast radi za narod, vlast se onda ne bira na nacin na koji se to danas cini.
Pogledaj samo taj ugao , osecaj kad kandidat pobedi na izborima, nije prikaz osecanja da je osoba dobila poziciju da radi za narod, nego da radi za sebe...
Oduvek bilo. I vrv će biti...

Sve dok tokenizacija sve javne imovine. Transparentnost svih javnih poslova.
I tačnost ne budu nosioci javnog funkcionisanja države. Tehnologija....
Vrv će se pre privatizovati države(korporacije) nego sistem biti zasnovan na ovim vrednostima.

Treba od lustracije da se počne....

I sada se moze oformiti sistem da ne bude otudjenja vlasti...
To uopste nije tesko oformiti , ili nije meni tesko oformiti..
Problem je sto narod ustvari ne zeli sistem gde razmisljaju samo o tome kako lepo da zive, i da rade ono sto im se radi...

Inteligentniji , a njih je izuzetno malo , vole to i hoce to , ali ne veruju u to , jer vide ove ostale koji su velika vecina da nece to, ubijaju se od dosade kad je to i vide da usporavaju i slabe u odnosu na druge...

Dva principa vaze za glup narod i glupog pojedinca..
Ako ne mozes brzo da napredujes, uspori one koji brzo napreduju.
Ako ne mozes svojom vestinom da napredujes, rovaris po sistemu da tvoje vestine dodju do izrazaja...

Idemo do onih koji imaju dovoljno novca, da ga usmere...
Oni takodje nisu za kombinacije mirnog uvecavanja kapitala....neki jesu , ali mnogo veci broj je za mesetarenje...
Isti princip kao kod glupih....novcem izbij povoljnu poziciju drugih , novcem obezbedi povoljnu poziciju sebi....

Ljudi su ogrezli u svoje nacine i vrednosti i onda ili ne zele a ja ne verujem da zele a da ne vide, tj da sam ja sad genije...to uopste ne verujem da je slucaj kod 100% ljudi, vec mozda kod 90% ljudi to jeste, ebiga, boranija...obrazovanje tj neobrazovanje jos 8% , ali 2% bi trebalo da dohvate do bar nekog shvatanja....od toga bar 0.1% bi trebalo da vide da je moguce napraviti sistem bez otudjenja vlasti..

Back