Vlasništvo nad šupljom zemljom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Čitao sam ovde da je zemlja šuplja i da u njenoj unutrašnjosti posoji ceo jedan svet, navodno da ima i svoje sunce, floru, faunu i inteligentne stanovnike.

Mene zanima, jer ne znam kako je to zakon regulisao, koliko duboko ide vlasništvo nad mojom zemljom.
Ako nije regulisano, znači da je moje vlasništvo sve ispod mog ranča do centra zemlje, gde bi međa bila sa nekim vlasnikom sa tačno suprotnog kraja zemljine kugle.

Opcije bi bile - nepojmljive. Od besplatnog navodnjavanja (ako spustim pumpu u neki okean u unutrašnjosti zemlje, do ribolova u tom istom okeanu (sedim lepo na svom placu i zabacim u rupu koju bih iskopao iznad okeana, pod uslovom da je ispod mene okean, inače, džaba kupovina 500 km dugog najlona) do izgradnje lifta ka drugom svetu. Verujem da bi mi za to banka odobrila kredit, mogao bih da vodim turiste dole, organizujem im ručak na unutrašnjem svetu, malo obilaska sve po mom unutrašnjem ranču i nazad, sve za 69 evra po osobi. Naravno, ljupke plavušice bi to imale za Dž ako odigraju kako treba. Msm, duga je vožnja do dole...

Šta vi mislite o tome, da li to postoji a ako ne postoji (unutrašnji svet) kako da saznam kakvih sve bogatstva imam tamo dole?

hm,za pocetak,pitaj admirala Birda,da te odbaci do njihovog granicnog prelaza...njegovim avioncicem..on inace razvozi ture dotle....pa ptom dalje moras sam,autobusom...do sambale ili agarte,gde ti milije...stanica je u centru,nemoras mnogo da lutas....uzmi taksi ili gradski prevoz do gradske vecnice,te njih pitaj,dokle oni visoko idu,sa te njihove strane...oduzmi,i dobices tvoje....trazi katastarski papir tog vlasnika sa te strane,potpisite,rukujte se,slikajte za novine i tv...i eto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back