- Poruka
- 91.918
Vlasnik kula bliznakinja nikada nije kasnio na posao osim tog jutra 11. septembra
Koincidencija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Брдо људи је зарадило лову тог дана. Он је још 6 месеци пре уговорног акта, узео веће осигурање баш за случај тероризма.Pogledajte prilog 1762153
Vlasnik kula bliznakinja nikada nije kasnio na posao osim tog jutra 11. septembra
Koincidencija?
treca kula je pala po sili obezbedjenja nedostatka evidencije.Брдо људи је зарадило лову тог дана. Он је још 6 месеци пре уговорног акта, узео веће осигурање баш за случај тероризма.
Он није једини каснио, тога дана није било 2/3 ако се сећам.
Нико нема објашњења за Кулу 7 која је пала на исти начин ко ове две друге.
Ко верује да су то урадили козојеби, није много паметан
Била је минирана испод.treca kula je pala po sili obezbedjenja nedostatka evidencije.
dodajmo da niko od Srba nije došao na posaoPogledajte prilog 1762153
Koincidencija?
bila je osigurana nakon kupovine 14 dana pred rušenjeБила је минирана испод.
Па шта му тешко да падне кад га лепо замолеto su takozvani selektivno-padajuci soliteri, oni padaju tamo gde je zgodno da padnu, a ne zbog fizike, hemije, gradjevine, statike i tako tih nebitnih uzroka.
jes vala, dovoljno je bilo ono 'sezame otvori se' ovaj ne to, nego 'aj padni - sad!'Па шта му тешко да падне кад га лепо замоле![]()
Ja znam nekoliko koji veruju, samo sa ovog foruma.Ко верује да су то урадили козојеби
Nije ni u istom univerzumu gde je pamet.није много паметан
Taj nos...Pogledajte prilog 1762153
Koincidencija?
to je samo pokusaj trolovanja.Ja znam nekoliko koji veruju, samo sa ovog foruma.
Ма ћути није то ништа!Da li vi stvarno verujete da je vlasnik kula bliznakinja uopšte dolazio na posao?
Vi stvarno niste normalni.
Alo bre čovek je bio vlasnik obe zgrade i ko zna još koliko istih svuda po belom svetu i sada da dolazi na posao tamo negde u nekoj jebenoj kuli višespratnici
To se samo tako kaze, naravno da nije imao posao i radio posao kao drugi ljudi...Da li vi stvarno verujete da je vlasnik kula bliznakinja uopšte dolazio na posao?
Inace, svakoga dana je u restoranu na vrhu "Severne Kule" doruckovao svakoga jutra.
Osim tog 9. 11., naravno...