Власник кладионице вози џип а кладионичари бицикле!

Па није баш тако, кладионице и коцкарнице изазивају зависност исто као и алкохол. Да се ја питам ја бих затворио и кладионице и коцкарнице, и фабрике дувана и алкохолних пића и забранио бих увоз истих у Србију!

ONADAK SE TI ZALAZI I ZA SERIJAT

tema je debilna, prodavanje muda za bubrege...

idi onda pa milione onih koji igrjau loto dobro isprebijaj jer sanse za njihov dobitak su skoro pa nikakve, jer tamo enko drugi odredjuje njihovu sudbinu u igri, videsmo cak i onu bruku sa lopticom gde je voditeljka pre izgovorila broj nego je lopticai zvucena...

pa oept igraju nadaju se...

u klaidonici bar sami brijau utakmicu i na sta ce se kladiti ne cekaju da neko izvuce...

uvek je toga bilo i bice... idi zatvori loto bingo ...

kako da ne...

doso tu da nam pametuje....

Па тебе боли истина зато што си ти један од оних који добровољно плаћају власнику кладионице џип, амортизацију, регистрацију, гориво и швалерке али све што сам написао овде је чињеница! А поређење са сличним или горим случајевима и стварима је бивше.

Па тебе боли истина зато што си ти један од оних који добровољно плаћају власнику кладионице џип, амортизацију, регистрацију, гориво и швалерке али све што сам написао овде је чињеница! А поређење са сличним или горим случајевима и стварима је бивше.

Evo ja ne idem u kladionicu. U tom smislu ne plaćam ništa nikome. Ali mi ne smetaju kladionice. Ni oni koji u nju idu. Svako sa svojim parama ima pravo da radi šta god hoće. I daleko je od toga da oni koji idu u kladionice voze bicikle. Tako da nikakve činjenice nisi naveo.

Па погледај мало боље и видећеш да се испред сваке кладионице налази оно за паркирање бицикли и доста бицикала. А те бицикле свакако не вози власник кладионице.

U manjim gradovima i selima ljudi svakako i vozaju bicikle. Teško da ćeš u BG vidjeti bicikle. A da stoji da si vlasnici kladionica uglavnom jako bogati stoji.

Back