Vlasnik kafića "No-No" otsekao drvo jer mu smetalo!

Ih da su samo gace problem.
Kultura saobracaja, kultura govora, a i svaki drugi oblik kulture koji mozes da smislis - fali im.
Najgore je sto su seljacki drski pa hoce da nametnu svoje 'obicaje'.
Sve pocinje od naseg tolerisanja kad npr. zemljak vozac GSP pusti radio sa Indirom, mindirom, guslama i niko mu ne kaze NIJESI KOD OVACA.
Sad su im kobojagi zabranili- ali sve je to traljavo.

MOzda ih komunalna policija utera u red, mada... znas ONI uvek imaju nekog cobana iz rodnog sela :u policiji, sudu, inspekciji.....

Meni je baba pričala kad je došla u Bgd. da se uda za dedu, da su joj njeni samo rekli - u kakvo kolo udješ, tako moraš da igraš. Pametnom dosta.
Prestonica je tamo nekih 20-tih g. prošlog veka za ljude bila zaista pojam.
Danas, dodjoši diktiraju način života. Sve kontra. Kulture nema nikakve.
Mislim da prava gospoda danas žive u manjim gradovima.
Beograd je od 5.oktobra postao ružno mesto za iživljavanje nekih nazovi investitora.

To za autobus si u pravu. Em me maltretira on sa kreštavim pevačicama, em moram da slušam tudje glupe telefonske razgovore.
Ovo me ne iznenađuje mnogo s' obzirom na to da je u zgradi pored koje živi moja baba lik od protivpožarnog izlaza napravio trafiku....

Ko tom dade dozvolu za lokal?

:zcepanje: sve ste loodi

@tema:

poznato je da kod nas neko moze sve sto hoce.pricala mi stara komsinica,da je kod nas,u zajednickom dvoristu jedan goozonja(inace profesor na sumarskom fakultetu) `ladno odsekao jedan veliki stari kesten,jer mu je pored dva,bilo potrebno jos jedno mesto za auto (on,zena,sin...svi imaju auta,i svi su goozati)...
nikom nije covek odgovarao,niti je ikad iko dosao da vidi zasto i kako.
inace je pomenuta persona vrlo bahata,trubi cak i nocu s punim pravom ako neko zauzme jedno od `njegova` 3 mesta u zajednickom dvoristu,jednom se drao na neku baku koja ima terasu u pravcu njegovih kola (i koja je sve vreme njemu tihim glasom govorila da nije ona) recima `znam da ti odozgo hranis macke,licno cu se obracunati sa tobom,ako mi jos jednom i mrvica padne na auto`...a pri tom je,sve vreme dranja,mahao na tu staricu svojim malim debelim kaziprstom,nalik na cevapcic.

p.s.ala odoh u sirinu sa pricom
:p

Back