Власници паса и њихово понашање

Možda će mi obrisati komentar,ali boli me uvo,ja moram da napišem ovo.

Ovde ima par članova foruma koji su bukvalno opterećeni psima,čak i više od onih koji drže pse što je u najmanju ruku zabrinjavajuće. Ide se do te mere da se spominju deca,iako ne znaju da možda baš taj par ne može da ima decu zbog određenih zdravstvenih problema. Šta vas boli uvo ima li neko dece ili ne? I šta je cilj ovakvih tema uopšte? Da se vređaju vlasnici pasa?

a sta fali lepoj slicici?

vidi kako je elektrika okacila lep klipic kako pas uziva u osvezenju
i sta fali?

Теби је нормално да пас седи за столом и лапће онај сладолед а све капље наоколо?
Пас.
У кафани (ретардирани Starbucks).
За столом.
Ало?

Da li će neko dozvoliti da pas bude za stolom, da mu sedi na glavi, da spava kraj njega... je njegov izbor i meni ne smeta.
Kad vidim psa u restoranu to mi smeta. Letos je bio jedan baš velik u bašti restorana. Miran, nije se pomerio, ni jednom zalajao, gotovo neprimetan ali mislim da to nije u redu zabog drugih gostiju.
Pošto se trudimo da idemo korak sa Evropom toga će biti sve više. Već ih ima priličan broj u tržnim centrima, doduše svi su na povodcu.

IMG_20211019_154800.jpg

Slažem se da je politika restorana ali ja kao vlasnik psa ne bih dovela u restoran ili u tržni centar.
Moj pas uvek ide sa mnom, trzne centre ja izbegavam, ali ide i tamo, ide i kod frizera,
pedikira ( mislim na svoje frizere i pedikire) , ceka ispred kabine kad nesto isprobavam,
a u restoran obavezno. Nikome ne smeta, uvek se zavuce pod sto, kao i da ga nema.

Moj pas uvek ide sa mnom, trzne centre ja izbegavam, ali ide i tamo, ide i kod frizera,
pedikira ( mislim na svoje frizere i pedikire) , ceka ispred kabine kad nesto isprobavam,
a u restoran obavezno. Nikome ne smeta, uvek se zavuce pod sto, kao i da ga nema.

Због чега иде стално са тобом? Не може да остане сам ни на сат времена?

Back