- Poruka
- 129.340
a sta fali lepoj slicici?
vidi kako je elektrika okacila lep klipic kako pas uziva u osvezenju
i sta fali?
i sta fali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta fali lepoj slicici?
i sta fali?
Ти нећеш али други хоће. Пре пар дана сам видела људе са белгијским овчаром у H&M радњи у центру града.Slažem se da je politika restorana ali ja kao vlasnik psa ne bih dovela u restoran ili u tržni centar.
nikad mi nece biti jasni vlasnici koji odvode kucice u deo koji je samo za decu.
Веруј ми да је то свакодневна појава.nikad mi nece biti jasni vlasnici koji ovode kucice u deo koji je samo za decu.
Baš je simpa klip.Западна цивилизација мора пропасти
Мени је одвратан. То можеш радити у свом смештају (уколико си настран) али на јавном месту никако.Baš je simpa klip.![]()
Zašto ne na javnom mestu? Pa nije nikakav seks ili tako nešto. Odvratno mi je ono što sam linkovao u poruci iznad.
Moj pas uvek ide sa mnom, trzne centre ja izbegavam, ali ide i tamo, ide i kod frizera,Slažem se da je politika restorana ali ja kao vlasnik psa ne bih dovela u restoran ili u tržni centar.
Moj pas uvek ide sa mnom, trzne centre ja izbegavam, ali ide i tamo, ide i kod frizera,
pedikira ( mislim na svoje frizere i pedikire) , ceka ispred kabine kad nesto isprobavam,
a u restoran obavezno. Nikome ne smeta, uvek se zavuce pod sto, kao i da ga nema.