27E Legenda Poruka 52.561 02.05.2019. u 23:33 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #26 HEFESTOS 1: Умире, од нечега мора свако. Од чега умиру у Хрватској? Kliknite za proširenje... od curca u pedu
HEFESTOS 1: Умире, од нечега мора свако. Од чега умиру у Хрватској? Kliknite za proširenje... od curca u pedu
HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.296 02.05.2019. u 23:55 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #27 Motorcyclist: Imam. Srbija se kurci da je lider regiona. Pa jeste. hehe Kliknite za proširenje... Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво.
Motorcyclist: Imam. Srbija se kurci da je lider regiona. Pa jeste. hehe Kliknite za proširenje... Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво.
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.733 02.05.2019. u 23:57 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #28 HEFESTOS 1: Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво. Kliknite za proširenje... lupas. autosovinizam je zdrav
HEFESTOS 1: Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво. Kliknite za proširenje... lupas. autosovinizam je zdrav
HEFESTOS 1 Buduća legenda Poruka 31.296 03.05.2019. u 00:00 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #29 Motorcyclist: lupas. autosovinizam je zdrav Kliknite za proširenje... Па, примени га онда, да оздравиш.
Motorcyclist: lupas. autosovinizam je zdrav Kliknite za proširenje... Па, примени га онда, да оздравиш.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 03.05.2019. u 10:55 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #30 HEFESTOS 1: Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво. Kliknite za proširenje... Imaju tu neke faze, prva je da postanes domoljub, druga domobran pa tek onda ustasa.Daleko je Motorcyclist od poslednje.
HEFESTOS 1: Не ваља ти та мржња Хрвоје, то води правац у усташтво. Kliknite za proširenje... Imaju tu neke faze, prva je da postanes domoljub, druga domobran pa tek onda ustasa.Daleko je Motorcyclist od poslednje.
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.733 03.05.2019. u 15:23 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #31 HEFESTOS 1: Па, примени га онда, да оздравиш. Kliknite za proširenje... Elaboriraj?
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.733 03.05.2019. u 15:24 - Vlasnica Kanala 9 nastaviće štrajk glađu u Beogradu #32 radeta62: Imaju tu neke faze, prva je da postanes domoljub, druga domobran pa tek onda ustasa.Daleko je Motorcyclist od poslednje. Kliknite za proširenje... Istina. Nisam domoljub, necu da branim domovinu Srbiju to sam vec rekao znaci ne mogu biti ustasa nikako. hehe
radeta62: Imaju tu neke faze, prva je da postanes domoljub, druga domobran pa tek onda ustasa.Daleko je Motorcyclist od poslednje. Kliknite za proširenje... Istina. Nisam domoljub, necu da branim domovinu Srbiju to sam vec rekao znaci ne mogu biti ustasa nikako. hehe