Vlaska magija

E, a kada se već pretvarate... el može neka u Silviju Saint ili
Teru Patrik pa da se ebemo? :D
sylvia_saint.jpg

tera-patrick.jpg

Ja znam da je jaka magija.Imao sam nesreću da mi je neko nabacio tu magiju.
Nju mogu skinuti pravi Vlasi ili neko ko zna.
Ja sam naletio na neku ženu iz okoline Beograda, koja mi je pomogla, tj. skinula tu magiju.
Pa ako nekome treba pomoć, nek me kontaktira.

Koristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?

ps. I ako koristite, opisite proceduru i da li ste bili uspesni u istoj
cuo sam za vudu magic,posto zivim u J.africi.ima ih po ovim selima transvala,imam ortaka iz sijere leone,rekao mi je da le nasao lutkicu ispred vrata njegove kuce,citao sam o toj vlaskoj magic,ne moze ona da prismrdi ovoj fuckin vudu magic man.ovi imaju takav ritual da mogu bukvalno da ubiju coveka.vlasi mogu samo da napakoste,ej ovaj,ova bice moja fazon.menstr.u kafu,zaslepi coveka ili odu kod nekog na grob onaj svezi,zakopaju pitaj boga sta,a onaj kome je to namenjeno umire lagano:rtfm: ali ajde.svi su zli i ciganska i arapska...sacuvaj boze.

Koristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?

ps. I ako koristite, opisite proceduru i da li ste bili uspesni u istoj

Ni ja nisam vjerovala da je ovo moguce, dok moja sestra nije pocela da se druzi sa jednom mnogo ludom i jezivom osobom. :eek: Ta njena drugarica je moderna vjestica, majke mi. Ona je znala neke rituale, nesto muckala ubacivala ljudima u pice, skidala dlake, krala licne predmete i tako nesto valjda bajala. :evil::vudu::kletva: Sestra i ja prosto nismo mogle da vjerujemo. Ona bi obicno sa svakim muskarcem bila samo u kres varijanti ali jednostavno nije ni sama znala da se postavi, a bila je prevelika drama queen i prosto je svima isla ne nerve. Dakle, bila je laka riba i niko je nije shvatao ozbiljno, mada se ona redovno zaljubljivala u te ljude. E sad, ona kad bi obavila neki taj ritual njen, njen trenutni yebac bi postao druga osoba preko noci. :vatromet: Jednostavno, odjednom poludi za njom, stalno zove, izvinjava se, izjavljuje ljubav, hoce ozbiljnu vezu....

Sestra se, hvala Bogu, odavno ne druzi sa njom i do dan danas su nam nepoznanica nacini na koje je ona `preobratila` toliko ljudi

Back