Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
E, a kada se već pretvarate... el može neka u Silviju Saint ili
Teru Patrik pa da se ebemo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jock more... Brajan Koen![]()
E, a kada se već pretvarate... el može neka u Silviju Saint ili
![]()
![]()
eeeee moj TI, nema take magije koja to može![]()
Koristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?
ps. I ako koristite, opisite proceduru i da li ste bili uspesni u istoj
cuo sam za vudu magic,posto zivim u J.africi.ima ih po ovim selima transvala,imam ortaka iz sijere leone,rekao mi je da le nasao lutkicu ispred vrata njegove kuce,citao sam o toj vlaskoj magic,ne moze ona da prismrdi ovoj fuckin vudu magic man.ovi imaju takav ritual da mogu bukvalno da ubiju coveka.vlasi mogu samo da napakoste,ej ovaj,ova bice moja fazon.menstr.u kafu,zaslepi coveka ili odu kod nekog na grob onaj svezi,zakopaju pitaj boga sta,a onaj kome je to namenjeno umire laganoKoristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?
Ja znam da je jaka magija.Imao sam nesreću da mi je neko nabacio tu magiju.
Nju mogu skinuti pravi Vlasi ili neko ko zna.
Ja sam naletio na neku ženu iz okoline Beograda, koja mi je pomogla, tj. skinula tu magiju.
Pa ako nekome treba pomoć, nek me kontaktira.
samo slika original,pa ce baba da je srediE, a kada se već pretvarate... el može neka u Silviju Saint ili
![]()
![]()
Koristi li se neko umecem magije ili bajanjem da bi dosli do osobe u koju ste zaljubljeni?