Vlaska magija ili crna magija, koja su vasa iskustva?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
27.183
"Kao dete koje dolazi iz Beograda nisam imao toliko kontakta i susreta da na zovem vrazdzbinama. I takodje nemam neku blizu rodbinu na jugu Srbije gde je ona najzastupljenija.
Zanima me koja vi iskustva imate, jel znate kako neko moze da zna da li je nesto napravljeno neka kletva bacena na njega i kako moze neko da se zastiti od iste i pre svega da li imate neke zanimljive price koje bi ste podelili sa nama. Kod nas je poprilicno taboo cela tema o tome i dosta ljudi je izbegava na siroko i dosta je tesko cuti bilo sta na tu temu.

Opet kazem ovo je deo nase istorije i koji se prenosi sa kolena na koleno cilj mi je da probam da ga sacuvam i prenesem na buduce generacije. "

Ovo je citat koji me je zainteresovao , pa isto pitanje bih postavila i ovde, ima li neko iskustva sa magijama i vradžbinama i koliko ima istine u tome?

"Kao dete koje dolazi iz Beograda nisam imao toliko kontakta i susreta da na zovem vrazdzbinama. I takodje nemam neku blizu rodbinu na jugu Srbije gde je ona najzastupljenija.
Zanima me koja vi iskustva imate, jel znate kako neko moze da zna da li je nesto napravljeno neka kletva bacena na njega i kako moze neko da se zastiti od iste i pre svega da li imate neke zanimljive price koje bi ste podelili sa nama. Kod nas je poprilicno taboo cela tema o tome i dosta ljudi je izbegava na siroko i dosta je tesko cuti bilo sta na tu temu.

Opet kazem ovo je deo nase istorije i koji se prenosi sa kolena na koleno cilj mi je da probam da ga sacuvam i prenesem na buduce generacije. "

Ovo je citat koji me je zainteresovao , pa isto pitanje bih postavila i ovde, ima li neko iskustva sa magijama i vradžbinama i koliko ima istine u tome?
Naravno da ima istine u tome...
Ali, onaj ko se bavi time neće javno o tome da govori...
I neće da oda tajnu kako to radi.

I, naravno, nije autosugestija...

Poslednja izmena od moderatora:
poznavao sam zenu koja se lepo ovajdila madzijama. skucila troje dece. sve lepo
Onaj ko se bavi pravom magijom pre može da nastrada od tog čina, a ne da se ovajdi...

Verovatno je ta žena izvodila neku cirkusku predstavu vračanja i zadovoljavala
radoznale ...

Bili su naši vračevi i gatare na tv programima pre 3 decenije..
Ne mogu da se setim kako se zvao taj baja... valjda dr. Deki, hahahaha
On se, da bi se sakrio od ljudi kojima je oteo pare za svoje vračanje,
preselio u banatsko selo Ilandža... Ipak su ga i tamo našli i skrckali
mu koščice...
Nadam se da tema nije o takvim cirkuzantima...

Hvataj.PNG32.PNG

Onaj ko se bavi pravom magijom pre može da nastrada od tog čina, a ne da se ovajdi...

Verovatno je ta žena izvodila neku cirkusku predstavu vračanja i zadovoljavala
radoznale ...

Bili su naši vračevi i gatare na tv programima pre 3 decenije..
Ne mogu da se setim kako se zvao taj baja... valjda dr. Deki, hahahaha
On se, da bi se sakrio od ljudi kojima je oteo pare za svoje vračanje,
preselio u banatsko selo Ilandža... Ipak su ga i tamo našli i skrckali
mu koščice...
Nadam se da tema nije o takvim cirkuzantima...
nije :cool:

Back