Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.017
to je mozda za vudu magiju dobro..neznam za kod nas ..jbg ja imam samo goluba pismonošu koji je još nagluv![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je mozda za vudu magiju dobro..neznam za kod nas ..jbg ja imam samo goluba pismonošu koji je još nagluv![]()
Nekada se proizvodila i prodavala "masna soda". (Ne sećam se više koje je boje.) Dešavalo se da je nekome bace u lice - i zaista je delovalo!Само се ви заебавајте са црном магијом. Немо после да буде нисмо знали.
da najaca zastita..Pa realno,vlaska magija,ljudi daju naziv tome inace svaka magija je zlo.
I ne postoji podela na belu i crnu magiju to su gluposti.
Samo vera u Gospoda moze da spreci delovanje zla putem magije.
Dugo nisam otvorio gupu temu, pa ajde da probam
da li ste kad bacali mađiju na nekog ko vam se sviđa?
da li su na vas bacali mađiju?
da li verujete u mađiju?
znaci Gospod ce nam pomoci? jaoj ga onda namaPa realno,vlaska magija,ljudi daju naziv tome inace svaka magija je zlo.
Pa realno,vlaska magija,ljudi daju naziv tome inace svaka magija je zlo.
Nisi zapitao sebe zašto?Imam loše iskustvo sa ovima koje se u Boga kunu ...
nemojte samo o veri ja ću biti banovan odmah![]()
Nisi zapitao sebe zašto?
Nijedan vernik se NEKUNE!![]()
amin ..msm meni su i crkvu zabranili da ulazim![]()
amin ..![]()
Hm da, razumem, ti govoriš o onima koji se kunu, što automatski se prepoznaje koliko veruju u Boga i koliko poštuju...Nisam bas to hteo reci, ali poenta je u prenaglasenom verovanju koje iza sebe nema sutine, ili da precizniji budem koje iza sebe ima sustu kontradiktornost...
reko sam popu da mu lepa gajba, samo su mu se posteri izlizali i nasta belaj...
Da li to smatraš magijom? Crnom ili belom?msm meni su i crkvu zabranili da ulazim![]()