VLASINSKO JEZERO

Vlasinsko jezero je prelepo, ali mislim da nema niceg sto bi bilo zanimljivo sestogodisnjaku. Moze se kupati i to je sve. Za odrasle zeljne pravog odmora zaista preporucujem, planina, svez vazduh, cista voda, kupanjem suncanje, setnje...

imam kucu na vllasini i tamo provodim svako leto.smestaj je los,nema nista posebno da se vidi, i ako nemate camac i ne znate kako da pecate,ili neznate planinske staze tesko da cevam biti zanimljivi!
ako nista drugo bar ce te se nadisati svezeg vazduha! :D

Vlasinsko jezero je prelepo, ali mislim da nema niceg sto bi bilo zanimljivo sestogodisnjaku. Moze se kupati i to je sve.
Jedino ako zelis da ga celicis.
Retko se moze kupati na Vlasini.

Ja sam bio dve godine (2001 i 2002) tamo i nigde se vala nisam odmorio kao tamo. Nocu se prosto cuje tisina. Smesten sam bio u privatnom smestaju pored onog privatnog hotela (ne secam se kako se zove) koji je bio sasvim regularan (mislim da se gazde zovu Ljilja i Boban ili tako nesto). Ko zeli odmor i setnje po pitomoj planini pravo je uzivanje.

Slucajno sam videla temu pa da pitam par stvari sa muzem smo planirali da idemo ovo leto al posto imamo bebca odlozili smo to za dogodinr da malo ojaca.Iz NS smo nemamo kola kako doci do tamo.Dali sme da se peca na tom jezeru i gde se izdaju dozvole i koje su cene privatnog smestaja.

Slucajno sam videla temu pa da pitam par stvari sa muzem smo planirali da idemo ovo leto al posto imamo bebca odlozili smo to za dogodinr da malo ojaca.Iz NS smo nemamo kola kako doci do tamo.Dali sme da se peca na tom jezeru i gde se izdaju dozvole i koje su cene privatnog smestaja.
Bez kola i sa jako malim detetom bas ne bih preporucio da idete.

Back