- Poruka
- 64
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro koliko bi tom superbrzom trebalo zg - bg ? ovdje na displeju pise da vozi 112 kn / h ali staje svakih 5 min
zadnji put sam vozom putovala na relaciji Madrid-Sevilja, onim njihovim RENFE superbrzim vozom..nesto oko 500 km za 2.5 sati..putovala sam poslom, ali sa dragim ljudima, pocetak leta, divno vreme, tako da je bas bilo lepo iskustvo, bas sam uzivala, samo ich ne mozes da gledas kroz prozor, zaboli te glava kako sve brzo promice, a greota jer je Andaluzija mnogo lepa za gledanje...ti brzi vozovi su mnogo dobra stvar, rado bih putovala njima, pre nego avionom, samo ce kod nas doci nikada....kod nas zadnji put vozom u CG na more 2004te, Beograd-Bar, spavacim kolima, bilo slatko-romanticno i duuuuuugo putovanje..ne verujem da cu se skoro nasom zeleznicom zaputiti negde
pa eto bar bg-bar je lepo bilo
ne volim da pametujem al sumnjam da je 500 km vozio to bi bio novi rekordinace se krecu maksimalnom brzinom od 300 km/h
da steta sto su brzi i u nekim krajevima i delima sveta ne mozes da uzivas u prirodi i atmosveri koju su imali stariji (vozovi) vlakovi
zadnji put Frankfurt-Hamburg
ovaj moj nije proso 200 km na sat, a isto brzi ICE![]()
nismo se razumeli
rekla sam 500km za 2.5 h
znaci 250km/h
drugi osnove iz matematike
nismo se razumeli
rekla sam 500km za 2.5 h
znaci 250km/h
drugi osnove iz matematike
500km/2.5h = 200km/h
treci osnovne!![]()
I profesorKE su samo ljudi![]()
i profesorke su samo plavushe
sexualno uznemirene![]()
Budimpesta - Bec ...
Volim da putujem vozom u principu.. vise nego busom.
Narocito na krace destinacije ..do 2-3h
I kada je iz jedna... kupee i spavaca kola ne volim![]()
ovaj nema niti kupe , niti spavaonice , niti restoran . vise lici na veliki tramvaj