vlak .

crni-osvetnik

Obećava
Banovan
Poruka
64
kada ste zadnji puta putovale vlakom i kako vam se svida ? ja sam na putu za sisak i vlak je poluprazan . ne moze se pusiti i nema restoran ali nije ko u busu kada vozaca uhvati sofersko ludilo pa podivlja . ne znam za onu trans sibirsku ali ovih 50 km je podnosljivo .

Vlak u snijegu...kad neko kaze vlak uvek mi je to asocijacija.....
Poslednji put vozom Romantika do S.Karlovaca pre neke 4 godine...nas desetak..vrhunski smo se proveli u putu...Ptice su bile brze od nas, al to pamtim kao bas divan izlet.
A nisam dugo...godinama..ranije smo vozom isli na more,i spavaca kola i svajda ko ce na koji lezaj...extra.. bas volim taj zvuk i ljuljuskanje...bas bih volela opet kada bi smo imali normalnu zeleznicu.
Kolima ne volim, aviona se plasim, bus ne dolazi u obzir, voz mi najidealniji za moje strahove...al eto ne idem vozom nikada. I ne uzivam u putu, samo jedva cekam da se prevezem od tacke A do tacke B...volela bih da mogu kao oni iz Blejkove sedmorke da se teleportujem...a putovanje nije samo stici na destinaciju, taj put nekada moze i treba da bude pravo uzivanje..

zadnji put sam vozom putovala na relaciji Madrid-Sevilja, onim njihovim RENFE superbrzim vozom..nesto oko 500 km za 2.5 sati..putovala sam poslom, ali sa dragim ljudima, pocetak leta, divno vreme, tako da je bas bilo lepo iskustvo, bas sam uzivala, samo ich ne mozes da gledas kroz prozor, zaboli te glava kako sve brzo promice, a greota jer je Andaluzija mnogo lepa za gledanje...ti brzi vozovi su mnogo dobra stvar, rado bih putovala njima, pre nego avionom, samo ce kod nas doci nikada....kod nas zadnji put vozom u CG na more 2004te, Beograd-Bar, spavacim kolima, bilo slatko-romanticno i duuuuuugo putovanje :lol: ..ne verujem da cu se skoro nasom zeleznicom zaputiti negde

zadnji put sam vozom putovala na relaciji Madrid-Sevilja, onim njihovim RENFE superbrzim vozom..nesto oko 500 km za 2.5 sati..putovala sam poslom, ali sa dragim ljudima, pocetak leta, divno vreme, tako da je bas bilo lepo iskustvo, bas sam uzivala, samo ich ne mozes da gledas kroz prozor, zaboli te glava kako sve brzo promice, a greota jer je Andaluzija mnogo lepa za gledanje...ti brzi vozovi su mnogo dobra stvar, rado bih putovala njima, pre nego avionom, samo ce kod nas doci nikada....kod nas zadnji put vozom u CG na more 2004te, Beograd-Bar, spavacim kolima, bilo slatko-romanticno i duuuuuugo putovanje :lol: ..ne verujem da cu se skoro nasom zeleznicom zaputiti negde

pa eto bar bg-bar je lepo bilo

ne volim da pametujem al sumnjam da je 500 km vozio to bi bio novi rekord :lol: inace se krecu maksimalnom brzinom od 300 km/h
da steta sto su brzi i u nekim krajevima i delima sveta ne mozes da uzivas u prirodi i atmosveri koju su imali stariji (vozovi) vlakovi

zadnji put Frankfurt-Hamburg
ovaj moj nije proso 200 km na sat, a isto brzi ICE :roll:

pa eto bar bg-bar je lepo bilo

ne volim da pametujem al sumnjam da je 500 km vozio to bi bio novi rekord :lol: inace se krecu maksimalnom brzinom od 300 km/h
da steta sto su brzi i u nekim krajevima i delima sveta ne mozes da uzivas u prirodi i atmosveri koju su imali stariji (vozovi) vlakovi

zadnji put Frankfurt-Hamburg
ovaj moj nije proso 200 km na sat, a isto brzi ICE :roll:

nismo se razumeli
rekla sam 500km za 2.5 h
znaci 250km/h
drugi osnove iz matematike

Budimpesta - Bec ...

Volim da putujem vozom u principu.. vise nego busom.
Narocito na krace destinacije ..do 2-3h :)

I kada je iz jedna... kupee i spavaca kola ne volim :bljak:

Uvek sam lakse podnosio put vozom nego drumom. Nema naglih krivina i naglih kocenja.
4 godine sam putovao svaki vikend do Nisa i sinobusom i u kupeu. Obe varijante imaju svoje prednosti i mane ali uz pravo drustvo to nema uticaja na put.

Back