VLAGA U SOBI

beotel 010

Početnik
Poruka
7
Zivimo u kuci koju smo zavrsili sa gradnjom 2005. i tad se uselili u nju.Prve godine vlaga je bila u svim sobama pa smo sledece godine stavili izolaciju.E sad vlagu imamo u decjoj i u spavacoj sobi.Probali smo svim i svacim i vlaga se opet pojavi.
Da li je neko imao takav problem i interesuje me kako se resiti te dosadne budji:think:

Zivimo u kuci koju smo zavrsili sa gradnjom 2005. i tad se uselili u nju.Prve godine vlaga je bila u svim sobama pa smo sledece godine stavili izolaciju.E sad vlagu imamo u decjoj i u spavacoj sobi.Probali smo svim i svacim i vlaga se opet pojavi.
Da li je neko imao takav problem i interesuje me kako se resiti te dosadne budji:think:
Просто је невероватно да сте 2005. године сазидали кућу а да се нико није побринуо о хидроизолацији?
Или је у питању проблем са кондензацијом, пошто спомињеш буђ? То су два различита проблема, мора мало прецизније...
Имам утисак да је у питању конденз који се јавља зими приликом грејања просторија. Ако су наведене собе спојене са неком просторијом која се не греје, мора да се уради термоизолација и тих зидова са спољне стране. Могуће је да су те собе са заједничким зидом према ходнику или нешто слично.
Како грејете кућу?

Back