Imam lvagu na vise mesta u kuci po coskovima koja vremenom pobudja pa bi molio sve iskusne da mi pomognu da je se resim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако је стиропор лепљен "на погаче" онда је спољна изолација само украс а нема никакву функцију изоловања.R.Žiskar
hvala druze na iscrpnom odgovoru izolacija mi je 3cm stirodura sa falcom lepljen na pogace a unutrasnju izolaciju 1cm rigipsa probija vlaga
Да ли је урађен одвод продукта сагоревања од котла напоље?ovaj problem i mene ubija.Kuca je zidana od siporeks blokove,malter,glet unutra,malter spolja + 2007 uradjena stiropor 5cm fasada,na tavan 3cm stirodur.Problem se pojavio kad smo uradili centralno grejanje na gas i pomocu termostata severne sobe imaju 21-22 C a istocne kad ima sunce imam i do 25C,ne susim ves jer vec 4 godine imam masinu za to,svako jutro brisem vodu na staklo,nemam roletne nego samo venecijaneri,budj se pojavio po coskovima,posto ne koristim komin sam kupila poklopce za ventilaciju koje svaki dan otvorim,ali dzabe,venecijaneri preko noc otvorim,sve sam probala,ali i dalje svako jutro brisem prozore,coskove redovno odrzavam sa hlorom ali pojavise opet i opet.
hvala , hvala svima al jos uvek nemam konkretan odgovor , sta mi je ciniti
vec sam opisao da imam etazno grejanje ne luftiram i imam dobru izolaciju
Kuhinje treba stalno dobro provetravati,jer se od kubanja stalno stvara kondenzacija.Pored aspiratora ne bi bilo lose imari ili ventilator,koji izvkaci taj kondenz.Ili ako ima prozor dok se kuva i posle kuvanjada bude odskrinut.Samo dobar protok vazduha sprecava vlagu u kuhinjama.Imam problem sa vlagom. Naime, na elementima gornjim od kuhinje se pojavljuje vlaga. Skidao sam kuhinju, mazao varikinom ali se opet pojavila. Sa druge strane zida je kupatilo, ali sam provjeravao da li su cijevi pukle, pa nije ni do toga. U kucu ima grijanje. Sta uraditi? POMOĆ
Moze se desiti,jer su tu zidovi obicno na pola cigle i ako je u kuhinji puno toplo,a u kupatilu hladno.Svs je to jasno. Ali u pitanju je nova kuca, u kojoj smo se prije mjesec dana preselili. Aspirator je tu, provjetravamo svaki dan. Neki od majstora su nas pitali da li je kupatilo hladno, posto je sa druge strane. Da li to moze imati veze? Grijanje je u citavoj kuci, pa njje sad nesto ni hladno u kupatilo
Moglo bi i tako da se resi,da se bar pola santimentra odvoji viseci od zida.Bilo bi tu promaje koja bi susila tu vlagu.Mozdai podloga zida nije adekvatna.Ima sada raznih polikolora koji ne propustaju vlagu,a zid mora da dise.Iskreno ne znam. I prije nego sto smo se doselili, to se desavalo, kada se nije lozilo. Pa smo mijenjali kuhinju, jer se ta vlaga u elemente pojavljivala, kada se makla kuhinja, bilo je samo gdje su elementi. Bas ne znam sta raditi. Mozda bi pomoglo odvajanje kuhinje od zida