Vlaga, Sunce, pauza!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
U toku je bir fest. Ja sam bila sa verenikom. Krenula sam, jer sam mislila da ce ovati Dragan Mirkovic i Milos Bojanic. Bas sam se uzelela muzike live. Sama sam muzicarka, pa volim muziku. Malo i poigram uz nju: Cacak, Moravca, Uzicko, a i vlaske igre su mi drage, Cocek, uh, poigracu i sada. Ju, ju, ju, ju!!!! Sta cu kad mi je ritam u krvi. I odemo mi na taj bir fest. Padala kisa, ja se okvasila, jer sam se obukla seksi, a stikle pocele da mi se ubadaju u blato. Uzela sam malo gela, bacila na kosu i stavil malo jaci karmin, tako da sam ispala kao sa vet lukom, iako sam se fino obukla i napravila lepu frizuru. Ni kisa nije moga da ugasi moju vatru i skesipil. Dodjemo tamo, kad ono Garavi sokak. Nema Drgane, nema Milosa, samo sin Marinka Rokvica. On tamo u publici malo dalje. Guzva. Strasno. Videla sam neka tri super tipa i jednog bivseg decka. Okacila mu se zena o vrat. Cim me je video dosao je da se pozdravi, a zena sikce. Vidim ljubomorna je na meje seksi Cicu. Gleda mi u grudi i vidi da su prave, a ne kao njeni silikoni. Moj verenik pocne nesto da se vrpolji. I pocne da se mota oko nje. A ja, coool i seksi, vet luk. Ma, bila sam najbolja riba tamo. Svi gledaju, a ovaj moj bivsi kaze: Cico, sve si bolja i bolja. Moj verenik, pocne nesto da gundja, jer je bio ljubomoran i kaze mi: Cico, hoces li da idemo u Jelen VIP, ja mu kazem: Ja hocu samo kvas! Posto znate da ne pijem alkohol. On kaze: Cico, kreni molim te, jako sam nervozan. I to je meni bio okidac. Ja sam ga misrno pitala: U cemu je problem?. Pitala sam ga, zasto se tako ponasa pred ljudima. On je rekao da je moje flertovanje prevrsilo svaku meru i da je najbolje da napravimo pauza. Ja sam mu rekla: Ok. Kada pocinje ta pauza? On je rekao: Sada! Ja sam odmah poljubila mog bivseg decka i on je mene. Njegova zena mu je nesto odbrusila i okrenula se i otisla.
Verenik je kod mene u stanu u njegovoj sobi, posto je njegov stan iznajmljen, a ne ide kod roditelja.
Da li mislite da treba da mi se izvini? Da li mislite da je trebalo da se razmisli malo pre nego sto je tako nepormisljeno uradio? Da li mislite da je to nezrelo ponasanje? :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back