- Poruka
- 793
Unistavanju izdajnika
Па 20-30 милиона становништва издајници?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unistavanju izdajnika
Па 20-30 милиона становништва издајници?
Nije ubio toliko ,mnogo ih je manje ,nisu milioni u pitanju vec hiljade ,otvorena je arhiva
u Rusiji.
Ko zna ko je to popisivao.А где су милиони са пописа који фале? На Марсу?
Ko zna ko je to popisivao.
Размисли само мало боље о комунизму. Немој читати само комунистичке хвале, него прочитај и критике. Ако критике не делују то значи да је идеологија јака или је пратилац глуп. Обавезно прочитај критике.
Ideologija je jaka ,to pouzdano znam.
Без читања критике?
Bez .Kod mene u kraju ima nekoliko mladica koji su vrdjali nasu ideologiju.Sta mislis sta je sa njima bilo?
Dobili su batine.
Комунистичка идеологија је идеологија на коју се лепе прости људи. Зато су у старту интелектуалци били највећи непријатељ комунизма (изнад капиталиста). Комунизам пропагира владавину глупих (брава, итд.) и неспособних а интелигентнима који су нешто створили у животу се све отима. Комунизам су створили јевреји како би завладали Царском Русијом. Највећи број жртава је нанео комунизам. Шта још да ти кажем да би мало боље размислио о идеологији коју заступаш? Све што сам рекао је тачно и то нико чињеницама оспорити не може.
U toj carskoj rusiji ,obican pas je vise kostao od coveka,ali zato je dosao drug Lenjin i zavrsio sa tim.Drug Koba je od SSSr stvorio svetsku silu koja traje i danas
Шта мислиш, колико је невиних људи страдало због Лењина?
Mislim ,vrlo mali broj
Немам шта да ти кажем осим да почнеш стварно да мислиш.
Kad bi imao čime mislio bi...Da pročita BAR JEDNU KNJIGU o tim vremenima...ali ispran mozak to ne može,nije naredio drug komesar....
Шта мислиш, колико је невиних људи страдало због Лењина?
Revolucija je revolucija i tu uvek stradaju nevini ljudi i to je neminovnost, kao i u svakom sukobu. Koliko je ljudi stradalo u komunistickoj revoluciji u Jugoslaviji, Kromvelovoj revoluciji u Engleskoj, Francuskoj revoluciji pogotovu, koja slovi za veliku pobedu kapitalizma i demokratije ??? Medjutim, sve te zrtve, koliko god miliona da ih je bilo, su mizerne ako se u obzir uzme veliki cilj koji su ti ljudi imali, a to je bolje drustvo. U odnosu na taj cilj svaka zrtva je tako mala.
Немам шта да ти кажем осим да почнеш стварно да мислиш.
Mislim ja vec duze vreme , shvato sm da moze samo Staljinova politika da nas izvuce iz krize.
А како мислиш да се то изведе?
Da glasate za mene na sledecim izborima.
Нисам ни мислио да ћеш рећи нешто озбиљно.