Šta ti uopšte znaš osim da pokušaš da oboriš neku temu vodeći kafanske priče?Ne znam nijedan siptarski forum, jedino znam ovaj nemacki na kome i pisem.
Al znam da ti znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti uopšte znaš osim da pokušaš da oboriš neku temu vodeći kafanske priče?Ne znam nijedan siptarski forum, jedino znam ovaj nemacki na kome i pisem.
Al znam da ti znas
Ne prolazi licemerstvo kod mene bratac.Probaj malo bolje.Sveta nedilja je, umisto da si na liturgiji, ti bacas kletve po krstarici.
Sta mislis sta bi patrijarh Irinej rekao na takvo ponasanje?
Molit cu se za tebe.Ne prolazi licemerstvo kod mene bratac.Probaj malo bolje.
Ne nego ne vredite više od njega svi vi koji se ismevate sa Kosmetom a Srbi ste.Tebi je nudjenje dupeta bas preslo u naviku. Valjda tako novi obilici brane Kosmet.![]()
Papa ti ljubi noge crncima.I ti bi trebao meni.Molit cu se za tebe.
Upotrebila sam superlativ da bih naglasila njihovu odvratnost. Znam da to nekima smeta, da treba da se pravimo da je sve u redu, ali ja nemam potrebu da im se dodvoravam kao sto neki imaju.Pozitiv, komparativ i superlativ.
Odvratan, odvratniji i najodvratniji
Strašno je kada vidiš jednog moderatora sa ograničenim mogućnostima što se tiče svega a posebno vekovnog problema sa islamom.Upotrebila sam superlativ da bih naglasila njihovu odvratnost. Znam da to nekima smeta, da treba da se pravimo da je sve u redu, ali ja nemam potrebu da im se dodvoravam kao sto neki imaju.
Zelis reci da si osoba tamnije boje koze?Papa ti ljubi noge crncima.I ti bi trebao meni.
Nije kod njih samo problem sto su muslimani nego sto su pre svega siptari. Nema razlike izmedju njih kojoj god religiji da pripadaju. Nama su eto zapali oni islamske veroispovesti ali ne treba da se zavaravamo da bi nam bilo bolje da su umesto njih siptari pravoslavci.Strašno je kada vidiš jednog moderatora sa ograničenim mogućnostima što se tiče svega a posebno vekovnog problema sa islamom.
Pobožnom čoveku kao tebi ne smeta boja kože je li?Zelis reci da si osoba tamnije boje koze?
Problem leži u tome što najgluplji šiptar bolje razume kako sa Srbima nego najpametniji Srbin kako sa šiptarem.Oni znaju da se Srbi mogu kupiti čak i kada su u pitanju nacionalni interesi dok kod njih za to leti glava.Nije kod njih samo problem sto su muslimani nego sto su pre svega siptari. Nema razlike izmedju njih kojoj god religiji da pripadaju. Nama su eto zapali oni islamske veroispovesti ali ne treba da se zavaravamo da bi nam bilo bolje da su umesto njih siptari pravoslavci.
Da, nazalost.Problem leži u tome što najgluplji šiptar bolje razume kako sa Srbima nego najpametniji Srbin kako sa šiptarem.Oni znaju da se Srbi mogu kupiti čak i kada su u pitanju nacionalni interesi dok kod njih za to leti glava.
Naravno da mi smeta.Pobožnom čoveku kao tebi ne smeta boja kože je li?