Vladika Grigorije o Oliveru Ivanoviću: Ubijen s leđa jedan čovek koji je imao ulogu lava za narod

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.473
Vladika Grigorije o Oliveru Ivanoviću: Ubijen s leđa jedan čovek koji je imao ulogu lava za narod
Izvor
KoSSev
-
27. oktobra 2019. 23:45

grigorije-2-300x172.jpg

„Ubijen je jedan čovek koji je imao ulogu lava za taj narod, koji ga vodi i štiti, bez obzira da li je na vlasti ili nije na vlasti. Zašto je on ubijen? Zato da bi mogle hijene da vladaju i da pojedu sve što se može pojesti“, kazao je večeras u Utisku nedelje vladika Grigorije o Oliveru Ivanoviću.
I večeras je naglasio da je njegovu pogibiju teško podneo, kao i u svojoj nedavno objavljenoj knjizi „Gledajmo se u oči“, navodeći da koga tajne službe proglase izdajnikom, on to sigurno nije, te da Srbija na Kosovu i Metohiji treba da vodi brigu i o Albancima.
„Zato što je on hteo da živi sa Albancima, zato što je govorio albanski jezik. Zato što se nije plašio Albanaca, ali je govorio Albancima da ne treba da se plaše njega. I takav čovek je ubijen s leđa“, istakao je vladika dizeldorfsko-nemački.
Ja mislim da mi sa ljudima ovde treba da razgovaramo sledeće: Pazite na svoju savest. Bilo da ste profesor, vladika, lekar, apotekar, radnik, policajac, novinar, važna je savest, važnija od svega
Sećajući se njihovih zajedničkih susreta za koje kaže da je do njih najčešće dolazilo u Visokim Dečanima i Gračanici, još dok je bio vladika zahumsko-hercegovački, Grigorije kaže:
„Ja sam uvek imao doživljaj da ima jedan čovek tamo. I onda je taj čovek ubijen“.
Mi smo problem jer hoćemo da budemo slobodni… Ovde glavnu reč vode ljudi koji ne mogu da podnesu da im neko kaže – ja mislim drugačije… Princip po kome ne smeš biti drugi, drugačiji i različit je jako opasan
Na pitanje šta bi rekao nekome ko bi mu rekao da otvori oči znajući da je preko 90 odsto Srba izašlih na nedavne kosovske vanredne parlamentarne izbore glasalo za ovu politiku (vladajuću, prim.red.), odgovorio je:
„Ja se bavim teologijom ali stvarno nisam slep za politiku. Hvaliti se u 21. veku rezultatom od preko 90 odsto je, najblaže rečeno, glupost i sramota. Tako ja razgovaram sa tim koji meni kaže, otvori oči„, kazao je.
„I sad ja njemu kažem, otvori oči ti. Šta to znači da neko dobije 97%?! Zar je to moguće, kako je to moguće?! Na koji način smo došli do tog rezultata? Uvek se setim jednog razgovora, kad su se završili neki lokalni izbori, pa se jedan hvali, mi smo u Ljubinju dobili, a ovaj mu drugi kaže, nismo dobili, kupili smo, i tu je kraj, tu je demokratija došla do svoje suprotnosti. Ali biti toliko glup pa se hvaliti da si dobio na izborima u 21. veku 94, 6, 7 posto, to treba biti glup“, dodao je vladika Grigorije.
Ne postoji samo slepoća nas koji gledamo, nego i slepoća onih koji nas gledaju, zato što više niko ne vidi. Bitno je da moraš da budeš čovek takav da gledaš kad neko drugi strada, a ne samo kad ti stradaš
Ocenio je takođe dodelu ordena predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, na proslavi 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve – pogrešnom odlukom jer se ne poštuje veličina tog jubileja. O tome detaljnije čitajte u posebnoj vesti.
Emisija „Utisak nedelje“ emituje se na TV Nova S.

https://kossev.info/vladika-grigori...jedan-covek-koji-je-imao-ulogu-lava-za-narod/

На кога ли је Владика мислио?

На Рамуша? Нее...

На Тачића? Неее....

Које су то хијене које су с леђа убиле Оливера Ивановића?

@HEFESTOS 1

Роки, шта ти, као објективни посматрач мислиш, а?

„Ubijen je jedan čovek koji je imao ulogu lava za taj narod, koji ga vodi i štiti, bez obzira da li je na vlasti ili nije na vlasti. Zašto je on ubijen?

Laže vladika, Olivera niko nije voleo na KiM kao što i sada ne voli Radu Trajković, što je dokazano na izborima.
Matori švaler, pun para, koji je ostavio svoju ženu zbog mnogo mlađe rospije.
Prema tome Oliver nije bio lav nego matori jarac.

I što su ga Albanci hapsili kad je govorio njihov jezik, hteo da živi sa njima, ......bla, bla, bla

„Ja sam uvek imao doživljaj da ima jedan čovek tamo. I onda je taj čovek ubijen“.

Bio je jedan čovek tamo a ostali su svi neljudi....blago nama za tebe vladiko! Sad vidim da postoji razlog što si zaglavio u Švabiji.

A i ovo ostalo što je nadrobio....

Inače meni je napor da ga slušam. Tako nekako jednolično govori bez pravih argumenata...
Zukorlić bi mogao da mu bude profesor oratorstva. Možeš da se ne složiš sa onim što
Zukorlić priča ali on drži tvoju pažnju, zanimljiv je...

На Рамуша? Нее...

На Тачића? Неее....

Nije bitno na koga je on mislio. Vladika je ideolog i demokrata, dakle obicni kriminalni ulicni dripac.
Ovog Ivanovica su ubili Siptari i to upravo iz razloga kojeg navodi: „Ja sam uvek imao doživljaj da ima jedan čovek tamo. I onda je taj čovek ubijen."

Nije bitno na koga je on mislio. Vladika je ideolog i demokrata, dakle obicni kriminalni ulicni dripac.
Ovog Ivanovica su ubili Siptari i to upravo iz razloga kojeg navodi: „Ja sam uvek imao doživljaj da ima jedan čovek tamo. I onda je taj čovek ubijen."

Радојичић и Звонко Веселиновић су дефинитивно Шиптари.

А и Муслију је Шиптар.

Tabloidna kampanja protiv Grigorija

3,2,1...
Pogadjajmo sutrašnju naslovnu stranu informera
plagirao
pijandura
pedofil
pokro crkvenu blagajnu
vozi skodu a nije bila na tehnickom
pije kavu na turski nacin
.......
игра фудбал а не зна да Гол са 2 метра
крио качавенду у одајама своје жене,само да би отерао жену
.....
sluša Tompsona za vreme liturgije

On je bio sa Đilasom predstavnik studenata 1991 godine. Najveća mutljavina u SPC a konkurencija u njoj je izuzetno jaka

Hehehe.Eto momci,niste pogodili.Sumnjate u kreativnost čestitih botova :lol:

Владика Григирије је човјек који зна бити оштар на језику, каже што искрено мисли, и то треба поштовати. Да ли ћемо се сложити, друга је ствар, али треба поштовати искреност.
Што се Оливера тиче, истрагу води полиција те нарко творевине. Могуће он јесте био сметња анамо неким "злоћама" у које је обавезно уперити прст, али оно што знамо јесте да су њему Шћипетари напаковали лажну оптућницу за злочине, знамо да је на правди Бога трунуо у њиховом казамату, да ли су га исте хуље и убиле или неке "злоће" у које је обавезно показати прстом, не знамо, нећемо никад ни сазнати.
Могуће људи у Српској Митровици имају ту бољу слику, ми остали јок.

Што се тиче високог % гласова у српском корпусу на изборима на КиМ, надам се да је уважени владика вођен емоцијама, и да то што збори не мисли.
Није глупост, глупост је тврдити да је то нереално што "изокола" владика поручује. Напротив, и реално је и разумљиво.
Ако је неки мањински колективитет изложен тлачењу већине, ако имају осјећај несигурности, угрожености, и ако имају једну политичку опцију коју могу подржати на изборима (друга ствар би била да имамо на КиМ неколико српских блокова или партија, али немамо, имали смо само једну листу) било гдје на свијету, било гдје, та политичка окција добиће минимум 95% подршке у том корпусу.
И ту није никаква заслуга Српске листе, Срби на КиМ, они који су изашли на изборе, су дали подршку јединој листи, ма колико имали разлога да јој нађу замјерки, за коју мисле да ће радити за Србе.
Било шта друго очекивати је противно разуму.

Владика Григирије је човјек који зна бити оштар на језику, каже што искрено мисли, и то треба поштовати. Да ли ћемо се сложити, друга је ствар, али треба поштовати искреност.
Што се Оливера тиче, истрагу води полиција те нарко творевине. Могуће он јесте био сметња анамо неким "злоћама" у које је обавезно уперити прст, али оно што знамо јесте да су њему Шћипетари напаковали лажну оптућницу за злочине, знамо да је на правди Бога трунуо у њиховом казамату, да ли су га исте хуље и убиле или неке "злоће" у које је обавезно показати прстом, не знамо, нећемо никад ни сазнати.

А јесу ли га исти ти Шћиптари ослободили?

Или неки други Шћиптари?

Радојичић и Звонко Веселиновић су дефинитивно Шиптари.

А и Муслију је Шиптар.

To je moguce. Moguce je da rade za strane interese.

Ovde je problem sto drzava suti, i onda je stvar otvorena za spekulacije. A to ovaj vladika i ostali onda koriste u "demokratske" svrhe. Vladika je definitivno bandit.
Ali osnovni problem je nepovjerenje prema organima vlasti, i to sa dobrim razlogom, jer su to sve ideoloske politicke kirminalne bande koje nemaju osnovni moral, da ne lazu. U Srbiji niko nikog nije ucio od malih nogu da ne laze, da ne vara. Nikom ne mozes vjerovati u demokratskom sistemu jer vlada ustaski nemoral. To je glavni problem.

Могуће људи у Српској Митровици имају ту бољу слику, ми остали јок.

Што се тиче високог % гласова у српском корпусу на изборима на КиМ, надам се да је уважени владика вођен емоцијама, и да то што збори не мисли.
Није глупост, глупост је тврдити да је то нереално што "изокола" владика поручује. Напротив, и реално је и разумљиво.
Ако је неки мањински колективитет изложен тлачењу већине, ако имају осјећај несигурности, угрожености, и ако имају једну политичку опцију коју могу подржати на изборима (друга ствар би била да имамо на КиМ неколико српских блокова или партија, али немамо, имали смо само једну листу) било гдје на свијету, било гдје, та политичка окција добиће минимум 95% подршке у том корпусу.
И ту није никаква заслуга Српске листе, Срби на КиМ, они који су изашли на изборе, су дали подршку јединој листи, ма колико имали разлога да јој нађу замјерки, за коју мисле да ће радити за Србе.
Било шта друго очекивати је противно разуму.

Све у свему, управо си обележен као напредњачка ботина.

Заувек.

To je moguce. Moguce je da rade za strane interese.

Ovde je problem sto drzava suti, i onda je stvar otvorena za spekulacije. A to ovaj vladika i ostali onda koriste u "demokratske" svrhe. Vladika je definitivno bandit.
Ali osnovni problem je nepovjerenje prema organima vlasti, i to sa dobrim razlogom, jer su to sve ideoloske politicke kirminalne bande koje nemaju osnovni moral, da ne lazu. U Srbiji niko nikog nije ucio od malih nogu da ne laze, da ne vara. Nikom ne mozes vjerovati u demokratskom sistemu jer vlada ustaski nemoral. To je glavni problem.

И ти си обележен као напредњачки бот.

Заувек.

Back