Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Прича око Пахомија је само ваша педерско-католичка пропаганда... али потпуно је јасно да ти имаш искуства на ту тему... чуди ме да већ ниси ДАО ПРЕДЛОГЕ ДА СВИ ИДУ КОД ТВОЈИХ ЉИГАВИХ ФРАТАРСКИХ ПЕДЕРА ... О ЊИМА ЦЕЛА ПЛАНЕТА БРУЈИ... ЦЕЛИБАТ ХА... А ОНО СВЕ ПЕДОФИЛИ... МАМИЦУ ВАМ НИШТАЧКУ ПЕДЕРСКУ...
Ja sam kao farmaceut tebi i KiM predložio lijek za isterivanje zlih sila, a vi se ljutite....
Znači hitno u Vranje kod njegove svetosti Oca Pahomija da Vam DUBOKOM molitvom istera zle sila, demone i ostale sablasni iz Vas!!!!
Brat Zilot ne mora da ide na isterivanje....On će već sam uvidjet istinu i vratiti se pravoslavnoj vjeri ili primiti katoličku...
Ja sam kao farmaceut tebi i KiM predložio lijek za isterivanje zlih sila, a vi se ljutite....
Znači hitno u Vranje kod njegove svetosti Oca Pahomija da Vam DUBOKOM molitvom istera zle sila, demone i ostale sablasni iz Vas!!!!
Brat Zilot ne mora da ide na isterivanje....On će već sam uvidjet istinu i vratiti se pravoslavnoj vjeri ili primiti katoličku...
Прича око Пахомија је само ваша педерско-католичка пропаганда... али потпуно је јасно да ти имаш искуства на ту тему... чуди ме да већ ниси ДАО ПРЕДЛОГЕ ДА СВИ ИДУ КОД ТВОЈИХ ЉИГАВИХ ФРАТАРСКИХ ПЕДЕРА ... О ЊИМА ЦЕЛА ПЛАНЕТА БРУЈИ... ЦЕЛИБАТ ХА... А ОНО СВЕ ПЕДОФИЛИ... МАМИЦУ ВАМ НИШТАЧКУ ПЕДЕРСКУ...
Боље је Теби да на време резервишеш карту за ТВОЈУ ЛИЈЕПУ НДХ-азију... да не пропустиш гузицу тамошњег кардинала... јер ако, не дај Боже, са тим Твојим глупим причама налетиш уживо на неког Србина има да завршиш у контејнеру и то 'башка тело,
'башка глава...
Одбор за људска права Рашке области оглашава се поводом најновијег напада на свештенство СПЦ у Новом Пазару.Свештеник српске православне цркве Урош Нишавић обратио се Одбору за људска права Рашке области јер се већ дуже време на њега врше вербални и физички напади на верској и националној основи од стране припадника бошњачке националности а 13.09.2005.год. је умало могао да изгуби живот.Наиме враћајући се кући из средње техничке школе око 14 часова где предаје веронауку, у улици Јошанички кеј на њега је насрнуо колима марке мерцедес,црне боје,швајцарских регистарских таблица АГ-350 429,Глухавичанин Албин са још једним сапутником у намери да га удари. Пуким чудом успевши да скочи у страну свештеник Урош Нишавић је избегао сигурну смрт. Према опису Нишавића дотичне особе су имале дуге браде и беле хеклане капице што указује да су припадници неког од екстремних исламских покрета. У Новом Пазару се већ дуго времена врши константан притисак како на припаднике Српске Православне Цркве тако и на грађане српске националности, са намером да се преостало српско становништво у Рашкој Области присили на исељавање. Одбор за људска права Рашке области је у више наврата извештавао јавност и надлежне државне органе о веома тешкој ситуацији у којој се налазе припадници српске националности и константним притисцима и нападима који се на Србе врше, али сви ти догађаји се заташкавају а нападачи не подлежу кривичном гоњењу. Одбор за људска права Рашке области позива све надлежне органе да коначно предузму неке конкретне кораке у санкционисању ових напада на припаднике СПЦ у Рашкој Области.