gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Vadikalski sveti sinod, samo sto je patvijavh daleko, daleko.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па'јз овако, да ти објасним нешто, МОЈА СПЦ ЈЕ ВЕЛИЧАНСТВЕНА, управо зато што такав ОЛОШ као што си ти прима у храм Божији, такав олош који још и пева
Господу и Божијим анђелима и свим светим у храмовима СПЦ. У томе је њена величанственост!
Али ти то у твојој оштећеној, јадној и малоумној главици црног лука никада, али НИКАДА нећеш схватити.
Ја сам само једно мало и безначајно зрнце песка у овој напаћеној Србији, потпуно споредно и маргинално у сваком погледу - али довољно да баш као то ЗРНЦЕ ПЕСКА теби учини у твом болесном мозгу опседнутом мржњом ВЕЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ...
Ти, сељанчуро смрдљива ЗНАШ ГДЕ ЈЕ ВЕРА.......мршшшшшшшшш, бре !
Шта је "прифит"?
Нема у Вујаклији???
VEOMA *POBOŽNO*
E jadni eremito, nije ti lako
greška
mislila sam na PROFIT
drago mi je što ti je to *jedina* zamerka
hehhe, pa iz njega progovara to njegovo pravoslavlje - kad ne znas sta da kazes vredjaj koliko stignes.
hehhe, pa iz njega progovara to njegovo pravoslavlje - kad ne znas sta da kazes vredjaj koliko stignes.
Dobice mita unapredjenje...![]()
Možda mu otac Vajooooooooo dozvoli da štopuje vreme kad venčava, jer, ne sme da predje 10 minuta
Navalio marod pa ne moze da postigne
Светолике, мој респект за твој оволики број постова, али с њима често ама баш ништа не кажеш. Као и сад са овим. Одакле теби та информација да ових из Мирашеве НВО има колико и Срба ? Да ти их нијесу можда дали из дон Милове АНБ, или из неке "Монтстат"-ове анкете, или из неке измишљотине оног андрофила Дармановића, провјереног режимског апаратчика и самозваног аналитичара ? Дај ми један конкретан податак, линк, било шта, или не лупај у празно. Ако имаш појма о канонском праву, изволи, аргументима туци. Да чујем, гдје се то у канонском праву спомиње да се црква може направити тако што ћеш је пријавити као НВО у најближој полицијској станици ? Демантуј ме за сад ово што ћу написати : Да ли ја то читам постове дукљанског, хоћу рећи ђавољег адвоката овдје на форуму ?
Ja tebi serdare, ti meni vojvodo.
Lepo.
![]()
Evo danas čitam u "Večernjim Novostima", a znao sam da se prdi bez razloga, o čemu se radi:
CRKVA JE ODVOJENA OD CRNOGORSKE DRŽAVE - ENDE!
Samo što to nije kao kod nas - deklarativno već ozbiljno...
Ja sam napisao ono sto sam cuo od ovadasnijih crnogoraca tj crnogorki kojih ima dosta u srbiji ,srbi su dole ugrozeni tako vecina kaze.Nemoze da ostvare osnovna ljudska prava.