ВЛАДИКА АМФИЛОХИЈЕ: "УСТАВ ЈЕ "ПЉУВАЊЕ ПО ЦРКВИ"

Па'јз овако, да ти објасним нешто, МОЈА СПЦ ЈЕ ВЕЛИЧАНСТВЕНА, управо зато што такав ОЛОШ као што си ти прима у храм Божији, такав олош који још и пева
Господу и Божијим анђелима и свим светим у храмовима СПЦ. У томе је њена величанственост!
Али ти то у твојој оштећеној, јадној и малоумној главици црног лука никада, али НИКАДА нећеш схватити.

Ја сам само једно мало и безначајно зрнце песка у овој напаћеној Србији, потпуно споредно и маргинално у сваком погледу - али довољно да баш као то ЗРНЦЕ ПЕСКА теби учини у твом болесном мозгу опседнутом мржњом ВЕЛИКЕ ПРОБЛЕМЕ...

Ти, сељанчуро смрдљива ЗНАШ ГДЕ ЈЕ ВЕРА.......мршшшшшшшшш, бре !

VEOMA *POBOŽNO*
E jadni eremito, nije ti lako

Светолике, мој респект за твој оволики број постова, али с њима често ама баш ништа не кажеш. Као и сад са овим. Одакле теби та информација да ових из Мирашеве НВО има колико и Срба ? Да ти их нијесу можда дали из дон Милове АНБ, или из неке "Монтстат"-ове анкете, или из неке измишљотине оног андрофила Дармановића, провјереног режимског апаратчика и самозваног аналитичара ? Дај ми један конкретан податак, линк, било шта, или не лупај у празно. Ако имаш појма о канонском праву, изволи, аргументима туци. Да чујем, гдје се то у канонском праву спомиње да се црква може направити тако што ћеш је пријавити као НВО у најближој полицијској станици ? Демантуј ме за сад ово што ћу написати : Да ли ја то читам постове дукљанског, хоћу рећи ђавољег адвоката овдје на форуму ?

Ма, пуШти, један Србине, слика је овде уобичајена: "ПАС ЛАЈЕ - ВЕТАР НОСИ", јер:

Ма, пуШти, један Србине, слика је овде уобичајена: "ПАС ЛАЈЕ - ВЕТАР НОСИ", јер:

Амин, брате Еремито.

Prilozi

• grb Srbije.jpg
    grb Srbije.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 0
Evo danas čitam u "Večernjim Novostima", a znao sam da se prdi bez razloga, o čemu se radi:

CRKVA JE ODVOJENA OD CRNOGORSKE DRŽAVE - ENDE!

Samo što to nije kao kod nas - deklarativno već ozbiljno...

cek cek... kako sad prdi.. a jel on ono bio trazen demokratski i izricito licno i jedinstveno samo on i niko vise da drzi ono opelo pre koju godinu....

Back