Vladavina V. Kostunice, Z. Djindjica, Z. Zivkovica

i naravno, Č. Jovanovića

Autorska tema, zasnovana na sve češćim pominjanjem njihove vlasti od strane aktera i učesnika u tim vlastima.

Jedna od optužbi koje su bitne je iznosenje vrednosti u visini 55 milijardi dolara plus šteta od neostvarene zarade firmi koje su egzistirale u to vreme,
druga je saradnja pojedinih sa kriminalnim klanovima,
treća je pokušaj isključivanja iz procesa integracije sa EU i mnoge druge teme i zakoni, pa i Ustav iz 2006.
Pošto će ovih tema još biti kako je vremenska distanca veća to je tema aktuelnija.

Покрали шестодеветнес милјона!!!

Да, многи су посрнули.

Чак је пао и Велики Мићун, Краљ Пријам ДОС-а, а данас неко о коме Информер пише афирмативно.
Da, neko mi je prekLJuče rekao:

"Ti si Nevenka besmrtna pa ne shvataš motivaciju pojedinih. Imaju 50 godina i ako se sad ne poturče u SNS, nikad neće biti direktori i ministri."

Izgleda da sam ja poslednja idealistkinja

"Ti si Nevenka besmrtna pa ne shvataš motivaciju pojedinih. Imaju 50 godina i ako se sad ne poturče u SNS, nikad neće biti direktori i ministri."

Мораш да будеш Оштрија по питању Лустрација, а не да слепо обожаваш сваки Халтер Наташе Мићић.

Не можеш ни да разумеш њихове мизерне и ситне перспективе са те суштинске дистанце.

Мораш да будеш Оштрија по питању Лустрација, а не да слепо обожаваш сваки Халтер Наташе Мићић.
Vreme za oštrinu je prošlo.

Kad 2021. kudiš Parivodića što nije zabranio SNS 2002, time samo zviždiš melodiju svisuisti.mp3 koja toliko godi smradnim ušesima Anđa i Šašaste

Kad 2021. kudiš Parivodića što nije zabranio SNS 2002, time samo zviždiš melodiju svisuisti.mp3 koja toliko godi smradnim ušesima Anđa i Šašaste

Ум, не.

Тиме само звиждим мелодију "Fool me once, shame on you, fool me twice, can't get fooled again!"

Другим речима, Научили Смо На Грешкама ДОС-а 1.

Ја имам озбиљне предрасуде према Поношу због његове прилично мизерне биографије, али то прећуткујем због Саборништва.

Може један комплимент због тога, мајку му, а не само куђење!

Dobrodosli na temu zlatnog doba.....300 ubijenih srba, 5000 fabrika prodatih, taman za 500evra platu dve godine, u drzavnoj sluzbi, jer se ne racunaju otpusteni radnici, a moj tocak koji je otpao u sred beograda u rupi pored uzgajalista pacova nikom nista?
a dve hiljade sudija otpustenih, da se napravi mesto za novu turu "strucnjaka", a otimacina stanova u centru i pravljenje hostela od stanova, a iznajmljivanje drzavnog zemljista jer gradska vlast "nema od cega " da plati 5 radnika na autopijaci Bubanj potok? A prodaja vojnih placeva "javnom prodajom" u kafani?
a zloupotreba doniranih autobusa za gradski prevoz i trpanje u dzepove zarade gradskog prevoza preko "uspesnih softvera" ukradenih iz ceske?
a prodaja potpisa za dobar podnesak medjunarodnom sudu da moze da potvrdi mogucnost otcepljenja kosova?
a unistavanje JATa? A neotkupljivanje malina za unistene drzavne fabrike i pustanje da lokalni otkupljivaci monopolom unistavaju malinare?

I tako do 520 milijardi stete Srbiji plus isterivanje skolovanih Srba iz Srbije, jer nema posla u unistenim firmama, a novih nema, a podsticaj za otvaranje iz EU banke dele sa vlastima i ne stize do naroda, pa se stopiraju bespovratni krediti....a pare od sukcesije? Tacnije pare nestale, a kamatu na 15 godina zadrzavanja niko ne trazi amerima...tacnije nasimamerickim bankarima....
aa narod placa otsteu za 12000 uhapsenih bez dokaza i troskove advokatima da dokazuju nevinost ljudima, samo u sablji da ne pricamo o pljacki budzeta zbog nestajanja dokaza iz tuzilastva i oslobadjanja narkodilera zbog nedostatka dokaza i nadoknade zbog nelegalnog drzanja u zatvoru....

Back