Vladavina Japanaca: Hondini polovljaci proglaseni najpouzdanijim na svetu

Automobili za različita tržišta su isti... važi, ćaozdrao.

Sta je drugacije sem volana okrenutosti menjaca instrument table i usmerenosti farova?

motor mozda? vesanje? sta?

razlike su samo kozmeticke prirode i sva ta auta bilo za trzista sa levom ili desnom stranom volana se proizvode od istih delova u istim fabrikama.

Sta je drugacije sem volana okrenutosti menjaca instrument table i usmerenosti farova?

motor mozda? vesanje? sta?

razlike su samo kozmeticke prirode i sva ta auta bilo za trzista sa levom ili desnom stranom volana se proizvode od istih delova u istim fabrikama.

totije kao yugo amerika ,, stose voze u ameriku i koj neprodje za amere prodaju kod nas

pa nishta onda civic, ako nadjesh dobar primerak ne mozesh da pogreshish, jedino zbog chega sam ti pomenuo jarisa je to shto bi njega za iste novce mogao naci par godina mladjeg, ali civic je svakako pravi auto a ne onaj 1.0 uzas... ni meni se to ne svidja, ali jbg kvalitetan je nije da nije... a i malo troshi... pa kome je vishe do ekonomichnosti a ne treba mu velichina ili jak motor... ali i ja bih, isto kao i ti, uvek uzeo civic-a. predobar auto.

Back