immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бравоооо!
Максимално може да се награди секстил али је и коњункција јако ретка,
Поред опозиције Сунца и Марса, најређи аспект.![]()
Pa jer u Tvom slucaju Bik ukljesten znak? Pa onda verovatno da njegov vladalac Venera i kuca u kojoj se nalazi i znak u kom se nalazi..ono sto oni predstavljaju i sto treba da iznesu iz tebe, teze se ispoljavaju kod Tebe, i ukazuju ti da je tu kljuc i da na tom treba vise da radis?! kako to zvuci.. ovako laickiMene zanima sledece:
1. i 7. polje kao i 6. i 12. su mi veoma veliki, zahvataju 2 ili 3 znaka. Znam da je vrlo bitno da se vidi ko vlada tim poljima (vrhovi polja), ali sta je sa ostatkom? U smislu da mi npr. 1. polje pocinje ovnom, znaci gledam mars, ali se ono prostire do 0* blizanaca pa me zanima koliko tu Ve i Me imaju uticaja kao suvladari i koliko se oni gledaju, koliko mogu da ulepsaju ili da 'uniste' poziciju.... ili su ipak najbitniji vladari vrha polja....
Slicno je sa 12. koje pocinje na 5* riba, a zavrsava se na 25* ovna.
Najbitniji su vladari, ali se obavezno gledaju i suvladari i tumači se cela kombinacija.Mene zanima sledece:
1. i 7. polje kao i 6. i 12. su mi veoma veliki, zahvataju 2 ili 3 znaka. Znam da je vrlo bitno da se vidi ko vlada tim poljima (vrhovi polja), ali sta je sa ostatkom? U smislu da mi npr. 1. polje pocinje ovnom, znaci gledam mars, ali se ono prostire do 0* blizanaca pa me zanima koliko tu Ve i Me imaju uticaja kao suvladari i koliko se oni gledaju, koliko mogu da ulepsaju ili da 'uniste' poziciju.... ili su ipak najbitniji vladari vrha polja....
Slicno je sa 12. koje pocinje na 5* riba, a zavrsava se na 25* ovna.
A ako mi prva kuca pocinje na 25 ovna a zavrsava se na 0 blizanaca jel to znaci da je bik ukljesten (obzirom da je blizanac tek "okrznut")?
Za podznak u Vodoliji prvo gledaš Saturna pa onda Urana. Pošto su i Ribe u 1. kući, a i Ovan malim delom, vladari tih znakova su suvladari tvoje 1. kuće. Za Ribe gledaš prvo Jupitera pa tek onda Neptuna.Uran je vladalac AC (podznak Vodolija) i nalazi se u 12. kući u konjukciji sa Neptunom
Prva kuća sadrži pola Vodolije (od 15. stepena), cele Ribe i prvih šest stepena Ovna.
Pa sad ne znam da li mi je onda i Neptun vladalac prve kuće zbog Riba ???????
Pluton je vladalac 9.kuće (deveta kuća počinje u Škorpiji), a u devetoj kući su još i Jupiter, Mesec, Severni čvor i Fortuna.
Jupiter je vladalac desete kuće (MC u Strelcu), ali i vladalac jedanaeste kuće jer i jedanaesta kuća počinje znakom Strelca.
Mars je vladalac druge kuće (druga kuća počinje u Ovnu).
Saturn je vladalac dvanaeste kuće (dvanaesta kuća počinje u Jarcu).
Valjda ovo nešto znači....
Molim vas odgovorite jer mi je ovo stvarno znači.![]()