Vlada uskoro usvaja zakon koji omogućava dolazak Pej Pala u Srbiju

ako neko hoce moze da otvori americki bankovni racun iz srbije i da dobije i debitnu karticu i cekove i da sve poveze sa svojim sajtom ili pay pal-om ili amazonom
bez problema i u pitanju je veoma poznata americka banka

procitajte moje postove na krstarici da sad nebi ponavljao sve iz pocetka
dosta brzo i lako- ja sam otvorio racun jos 2007
ne zivim vise u srbiji tako da sad mogu da savetujem ostale oko toga
a racun sam otvorio specijalno da bih mogao da prodajem preko e bay-a i amazona
stotine ako ne i hiljade ljudi iz srbije ima takve racune i prodaju preko neta i naplacuju on line sa merchant service (znaci direktno prebacuju novac sa tudjih kreditnih kartica na svoj americki bankovni racun ) ali cute o tome - a ovde na forumu i na nekim drugim sajtovima ide ljuta rasprava oko pay pal-a i kojecega i kad ce i kako da se otvori bosanski pay pal itd i kako da se to sve sredi
ko hoce moze da mi posalje pirvatni mail za vise info
..jos jedna stavr - nista neide preko mene - ja vam dam mail pa se direktno obratite firmi koja to radi

zvuci ti poznato ?
odakle ?-jer si to vec odradio ?

ako neces da platis -snalazi se kako znas i umes
resenje postoji i prosto je -

a evo ti samo jedne ideje koliko gubis dok se ''snalazis i cekas ''

na primer postoje razlike u ceni izmedju e bay i amazon listinga za desetine hiljada proizvoda -samo prodajuci e bay stvari na amazonu i obrnuto sa amazona na e bay-u neki ljudi koje znam iz bgd-a su uzeli ogromne pare za kratko vreme.ja sam zaradio dovoljno da sam platio karte do australije za mene i zenu i emigrirao sa solidnom svotom novca koje nebi nikad imao da sam ''cekao''nesto kao ti
.isto tako nadjes stavri na nekom drugom sajtu jeftinije i samo okacis kao svoje na e bay i prodas za vecu sumu -e sad posto imas US racun mozes da povlacis novac i prepordajes kako hoces on line naravno zbog tvog snalazenje sa recimo bosanskim pay palom nema sanse to da odradis

zgodno a?!

a imas jos bar 10-15 kombinacija kako da te racune ''uposlis'' i da pravis novac on line ...

pa ti samo cekaj dalje druze moj ..heheheheh

zvuci ti poznato ?
odakle ?-jer si to vec odradio ?

ako neces da platis -snalazi se kako znas i umes
resenje postoji i prosto je -

a evo ti samo jedne ideje koliko gubis dok se ''snalazis i cekas ''

na primer postoje razlike u ceni izmedju e bay i amazon listinga za desetine hiljada proizvoda -samo prodajuci e bay stvari na amazonu i obrnuto sa amazona na e bay-u neki ljudi koje znam iz bgd-a su uzeli ogromne pare za kratko vreme.ja sam zaradio dovoljno da sam platio karte do australije za mene i zenu i emigrirao sa solidnom svotom novca koje nebi nikad imao da sam ''cekao''nesto kao ti
.isto tako nadjes stavri na nekom drugom sajtu jeftinije i samo okacis kao svoje na e bay i prodas za vecu sumu -e sad posto imas US racun mozes da povlacis novac i prepordajes kako hoces on line naravno zbog tvog snalazenje sa recimo bosanskim pay palom nema sanse to da odradis

zgodno a?!

a imas jos bar 10-15 kombinacija kako da te racune ''uposlis'' i da pravis novac on line ..

pa ti samo cekaj dalje druze moj ..heheheheh

Dečko, kao prvo, ako ne vidiš šta piše ispod moje slike, kupi jedne dobre naočare preko eBay.

Drugo, mnogo važnije, otovorio si nalog pre 4 dana i odmah pišeš o ovome i reklamiraš, naverovatnije, svoju agenciju, koja će da šiša, već po sto puta ošišane ovčice.

Drago mi je da si toliko "uspeo", pa sad onako lepo hrišćanski želiš da "pomogneš" i drugima da se lepo obogate, to je za primer, možda čak za njuz.net :zcepanje:

Što se mene tiče, imam prijatelje, fala Bogu, "bisere rasute po celom svetu" i ne moram da nasedam trange-frange bajkama !

Poslednja izmena:
Ma da, mi smo od juče, a on došao da nas "prosvetli" :worth:

Ja kupujem puno preko Ebay-a ( zivim u Nemackoj), zaista se isplati kupovina, narocito "krpica" jer zene ko zene kupuju kao lude,
nikada i ne obuku vecinu stvari, a onda ponude preko Ebay pa tako kupis i Max Mara jaknu za 30-40 evra, a nova kosta 400 evra.

Prodajem i ja tu i tamo, ali tu uglavnom gubim kao sto gube i ove od kojih kupim eventualnu tu jaknu.
Ja ( kao prodavac) ne nudim PayPal jer mi PayPal mazne silnu proviziju, a silnu mi mazne i Ebay.
Tako da se isplati samo kupovati , od prodaje preko Ebay-niko se nije obogatio.

Kod Amazona kupujem samo knjige, nije mi ni poznato da i kod njih ima Max Mara jakni;)

Ma da, mi smo od juče, a on došao da nas "prosvetli" :worth:

niste od juce ali niste nesto narocito a po ovome sto citam
vi se cak ponosite sto veze nemate nisacim
ukratko'' KiKI''posle toliko gluposti koje si postovao na ovom forumu samo jos vise ispadas glup sa ovih par komentara - nema veze sto si starosedelac na forumu
-procitao sam neke tvoje postove i mogu da zakljucim da imas ozbiljnih problema u zivotu a pay pal nije ni stoti na toj listi

a sto se tice prodaje izmedju e bay-a i amazona samo se to lozi da nije moguce -heheheh
al nista zato..doci ce ti iz d..a u glavu jednom a onda ce biti -AUUUUUUUUUUUUUU

evo vam link za jednu firmu - ne nije ''moja '' firma za sisanje naivnih forumasa (heheheh)- izabrao sam ih nasumice i cak netraze nikakve novce - znaci sve vam obave za dz..procitajte oglas javite im se -recite da ste iz srbije i da vas salje kiki sa krstarice (heheheheh)..neka vam daju neke podatke dali moze da se otvori racun i dali srpski drzavljani mogu ili nemogu da imaju americki racun i sta vam treba za otvaranje - od dokumenata
koliko sam shvatio oni dobijaju procenata od banke u americi

http://hongkong.craigslist.hk/fns/3403413410.html

ajd uzdravlje

kiki nemoj se nerviras druze ...ispao si glup sad cuti i uzivaj i pozdravi drugarae po sinjem svetu -hehehe ako su pametni kao ti kukala im majka -bolje da se vrate u srbiju i rade trange frange sa tobom!

Kolega @ bora 66 što se ljutiš na Kiki pa to je žensko zar nisi primetio.:hahaha:Ona ima svoje firme i sve znanje zna.

hahah- kiki je znaci trange framnge ekspert- ma neljutim se ja na kikija - nista mi ''ona''neznaci u zivotu a dace bog da tako i ostane ..samo me odusevljava kad ljudi u srbiji prosipaju mudrost bez nekih konretnih ideja da se nesto odradi..samo neki negativizam - mislim da ''kiki'' ima problem sto su ''joj'' firme pred kolapsom jer puno vremena provodi na forumima kaceci histericno negativne komentare ..heheheh
ja sam svoje isfurao sa on line prodajom i izgleda da sam vise zaboravio o tim stvarima nego sto ce kiki da nauci za dva zivota

ajd uzdravlje - i nebudite lenji pa posaljite mail na taj oglas -moze da vam pomogne

@perafitilj, Nikada nisam pominjala da imam firme to je tvoj izraz, ti ih imaš, kako si pomenuo u temi gde je to a i ostalo što si pisao, posle moje prijave obrisano.
Ja imam svoju firmu, porodičnu, radim, fala bogu i imam sasvim dovoljno, da me ne boli glava.

hahah- kiki je znaci trange framnge ekspert- ma neljutim se ja na kikija - nista mi ''ona''neznacija sam svoje isfurao sa on line prodajom i izgleda da sam vise zaboravio o tim stvarima nego sto ce kiki da nauci za dva zivota

Ja sam ekspert za svoj posao, a ti bi trebalo malo da obnoviš znanje svog maternjeg jezika, smejaće ti se ljudi ako nastaviš da im prodaješ maglu, toliko nepismeno.

ajd uzdravlje

kiki nemoj se nerviras druze ...ispao si glup sad cuti i uzivaj i pozdravi drugarae po sinjem svetu -hehehe ako su pametni kao ti kukala im majka -bolje da se vrate u srbiju i rade trange frange sa tobom!

Ne, mi nismo glupe, samo smo normalne, racionalne, znamo sta moze, sta ne moze, ,za to nisu potrebne visoke skole dovoljan je prosecan
ljudski razum. A ti slobodno nastavi sa pricom kako si postao miliJuner na Ebay-u:hahaha:

Back