SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.419
Sinoc je Sutanovac u dnevniku RTSa rekao da Vlada na svojim sednicama stedi na vodi i kafi sto bi se podrazumevalo da stedi i na toalet papru. Cime li brisu dupe?....prstima ili ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овде си комотно и слободно могао да ставиш МИ!vlada stedi tako sto gradjanima udara NOVE POREZE
ja koliko sam ucio u skoli , stednja je kad smanjujes rashode, a nije stednja kad udaras gradjanima dodatne rekete - to se zove haracljenje ili zelenasenje.
mozda su presli na Jecka on je kud i kamo jeftinijinaravno vlada stedi - vise ne piju 10 viskija Chivas Regal dnevno po ministarstvu nego samo 9 svaki dan![]()
Sinoc je Sutanovac u dnevniku RTSa rekao da Vlada na svojim sednicama stedi na vodi i kafi sto bi se podrazumevalo da stedi i na toalet papru. Cime li brisu dupe?....prstima ili ....
Nek koriste šmirglu umesto njegaSinoc je Sutanovac u dnevniku RTSa rekao da Vlada na svojim sednicama stedi na vodi i kafi sto bi se podrazumevalo da stedi i na toalet papru. Cime li brisu dupe?....prstima ili ....
Ma lizu dupe jedan drugom....to je specijalitet te zute koalicije....Cuo sam da ona Gorica Mojovic najbolje sanira cmarove svojih kolega posle velike nuzde.Kazu da ima cudotvoran jezik a i pljuvacku koja isceljiteljski deluje na shuljeve....Zovu je Paloma skupstine Srbije