Postavilo se pitanje šta to DS i SRS imaju zajedničko. Pa, i jedni i drugi su za očuvanje Kosova i za ulazak u Evropsku Uniju. To je već dobar početak. I jedni i drugi imaju autoritativne vođe, Tadića i Šešelja.
Tadić je doduše, malo agresivniji od Šešelja, što je opet dobro jer bi Šešelj moga da bude diplomata i da smiruje situaciju kada je potrebno.
Ja mislim da bi bilo sjajno da se formira vlada DS - SRS! Ako ni zbog čega drugog, ono da slušam na Pinku i B92 kako su se radikali "rehabilitovali" i "modernizovali" kako su "poželjni za saradnju", "tipični predstavnici Srbije iz 90-tih" i sl. Mislim da bi to bilo dobro i za radikale, pogledajte samo kako je SPS ispao najbolji od sve dece, otkada je potreban Tadiću. Cela mašinerija Blic - Pink - B92 bi počela da radi i za radikale, tako da bi imali odlične šanse za podizanje rejtinga. Jedino u tom slučaju, da bi stvar bila izvodljiva, Tadić bi svom famoznom poređenju Milošević - Đinđić, mora da doda i Šešelja. Zvaćemo ih tri amigosa.
Dakle, apelujem na radikale da naprave vladu sa DS-om, ali samo da sačuvaju svoj identitet i ne izađu iz te
socijalno-odgovorne koalicije kao nekakva komunistička stranka.