DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Evo, pokusaj ovdje, sigurno ces naci 10 najvecih akcionara.
U PDF formatu je a spisak je poduzxi. Vrlo cesto provjeravam stanje jedne kompanije i ako sam ja sitna riba u svemu tome.
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, pokusaj ovdje, sigurno ces naci 10 najvecih akcionara.
U PDF formatu je a spisak je poduzxi. Vrlo cesto provjeravam stanje jedne kompanije i ako sam ja sitna riba u svemu tome.
iz kog mesta je u srbiji i kako joj je devojacko prezime?
i vujanovic je cini mi se rodjen u srbiji .
reciprocitet je posteno resenje za odnose nas i vas.
E ne znam stvarno odakle je porijeklom i koje joj je đevojačko prezime, nikad nijesam pitao. Znam samo da je porijeklom iz Srbije
znaci hocete da kazete da ovih 18% akcija ne prodaje vlada crne gore nego vojin lazarevic?
u vesti pise da ih prodaje vlada...
ovde je jedino lose sto ce rezim mila dukanovica dobiti te pare ali sto se tice investicije to je pravi potez
pa nelogicno je da prodaje vojin laarevic jer ne preti vojinu bankrot vec vladi crne gore
a EP CG je vec oteran u bankrot time sto je rukovodstvo EP CG izbrojalo 15tak miliona evra za dokapittalizaciju Prve Acove Banke, i sad taj gubitak moraju da vade na drugoj strani prodajom akcija![]()
Uostalom, vise Srba imaju u Crnoj Gori nego u Srce
@tema, ala se koprcaju se ove utripovane patriote kao da Srbija nece imati prihoda od EPCG.
Dobro je, Tihi je izbjegao srcani napad ovaj put![]()
Znaš šta,ja mogu da razumem da se ti ne razumeš u neke stvari a hteo bi da o njima govoriš, ali Crnu Goru nazvati neprijateljskom državom to je skandal bez presedana. Sram te bilo.
Neće ti uspeti da zavadiš naše ljude u dve države sa tim tvojim otrovnim mozgom.
Брате по локацији и осталом наведеном, ни ја не видим шта је ту лоше. Ако је у Србији толики бедак, неће јој помоћи ни тих 200 милиона. То нису бачене паре, а могло би се десити и да буде права инвестиција. Те акције никад неће бити јефтиније. Треба купити читаву компанију, ако је то могуће. Куповина Мобилне РС је био прави потез за Србију и исплатиће се прије 10 година. А и ми смо је продали када је цијена била највећа само нешто нисам сигуран да ће те паре паметно употријебити. Али, остала је у "породици", то је битно.
kupovina telekoma srpske jeste pravi potez,zato sto su ti ljudi lojalni srbiji,i nestide se da kazu da su braca sa nama srbijancima,a crnogorci nas mrze zato sto ih milo okrece protiv srbije!to su srbomrsci,kazu za sebe da su crvena hrvatska!!![]()
Crnogorci iz Srbije pomažu našim parama propalu Crnu Goru.[/QUOTE
DOKLE VISE?
Slagao si i to zesce. Crvena Hrvatska je dio ustaske ideologije. To je istinito isto kao sto je istinito da smo mi Srbi. Jednom rijecju i za Srbe i za Hrvate: ''Uzalud vam trud, sviraci!''![]()