Vjestacke materice - EctoLife

gost 439576

Iskusan
Poruka
5.908
https://www.vijesti.me/vijesti/nauk...iljadama-vjestackih-materica-na-svijetu-video

Naime radi se o vjestackoj proizvodnji djece, mozda i vojnika - zasto da ne.

Izgleda kao naucna fantastika iz filmova...

'Oni koji se odluče da iskoriste prednosti tehnologije, imaju opciju i da genetskim inženjeringom izaberu nivo inteligencije, visinu, boju kose i očiju svog djeteta, ali i uklone nepoželjne nasljedne bolesti'

Mislim da ovo treba zabraniti, zene gube smisao postojanja a samim tim i cijeli svijet...ne zelim ni da zamislim takav 'novi' svijet, uzasno.

https://www.vijesti.me/vijesti/nauk...iljadama-vjestackih-materica-na-svijetu-video

Naime radi se o vjestackoj proizvodnji djece, mozda i vojnika - zasto da ne.

Izgleda kao naucna fantastika iz filmova...

'Oni koji se odluče da iskoriste prednosti tehnologije, imaju opciju i da genetskim inženjeringom izaberu nivo inteligencije, visinu, boju kose i očiju svog djeteta, ali i uklone nepoželjne nasljedne bolesti'

Mislim da ovo treba zabraniti, zene gube smisao postojanja a samim tim i cijeli svijet...ne zelim ni da zamislim takav 'novi' svijet, uzasno.

Данашње друштво скоро патолошки елиминише икакву потребу за мушкарцима ...

чему 'моралисање' око 'смисла' постојања 'жене'...

Модерно ефикасно друштво смањује трошак копулативно репродуктивних ритуала и традиција ...

Стога у будужем техно економском дружтву ти полни процеси се своде на остале излучевине уринарнога и гастроинтестиналнога тракта

Данашње друштво скоро патолошки елиминише икакву потребу за мушкарцима ...

чему 'моралисање' око 'смисла' постојања 'жене'...

Модерно ефикасно друштво смањује трошак копулативно репродуктивних ритуала и традиција ...

Стога у будужем техно економском дружтву ти полни процеси се своде на остале излучевине уринарнога и гастроинтестиналнога тракта
Muskarca i zene jednako.

Sta sprecava UAE ili slicnu drzavu da kupi milion vojnika?

Ili radnika?

interesantno da na ovake teme ne mozemo cuti NATO-ovce.
Kakav li je njihov stav buduci da zdusno brane ovakav sistem.

'Чују се' 'НАТО ' јасно и гласно

Da, rusi su teroristi i piromani

Srećom sad je to rešeno

НАТОвци су увек за спаљивање .других и тиме стварања ЛЕБЕНС РАУМА ' за своју децу '.. то им је у тисућлећној традицији ..

Back