vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?

vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?

• da

glasova: 7 43,8%
  • ne

glasova: 5 31,3%
  • delemichno

glasova: 5 31,3%
  • ako me nesto muci i pre odlaska kod doktora koristim internet

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    16
Zapadna medicina ima potpuno pgresan pristup-leci posledicu a ne uzrok. Azijska/kineska tradicionalna medicina je MNOGO bolja. Pa sta mislte sto idu sve javne licnosti na akupunkturu i slicno? Zapadna medicina-ko ima ekstremno para pa ono kao u SF filmu-presadjivanje organa, tkiva i slicno...Ali ovako? Ma... to sto je duzi zivotni vek-da, jeste jer 90 % ima-krov nad glavom, cistu vodu za pice/kupanje. Ne spava u hladnom, na otvorenom itd. I da, jeste zive ljudi po maltene MIN 70-80+ godina-ali ko ima neku tesku bolest-ode brzo i mladji...Jer su sve te nove bolesti "galopirajuce"...

Svi koji ne veruju u zvanicnu medicinu, pre ili kasnije poveruju.
Pa ako mi nije dobro sigurno je da moram popiti neki lek,posto su stigle godineali sve manej verujem lekarima,koji uce nesto naopako,a mnogi ne znaju ni dijagnozu da postave.Zato ljudi umiru,posto im kasno stize dijagnoza.Ovamo na TV-u apeluju na pacijente da se sto pre jave,a kada odes da se javic,oni ti zakazu na 6 i vise mesece.Covek moze bar 3x za to vreme da umre.Ima mnogo ljudi koji su umrli,a nisu imali nikakvih zdravsvenih problema,cak su im i nalazi krvi bili izvrsni.Kad sam cujes jedan dan,coveka nema.Tako nam je dobra medicina.Pogotovo nova ministarka zdravlja koja je bila na pocetku protiv da korona postoji,a sada je gora od Kona i Tijodorovica zajedno.To dokazuje da su doktori mpolitizovani i da ih uopste nije briga za pacijente.

Pa ako mi nije dobro sigurno je da moram popiti neki lek,posto su stigle godineali sve manej verujem lekarima,koji uce nesto naopako,a mnogi ne znaju ni dijagnozu da postave.Zato ljudi umiru,posto im kasno stize dijagnoza.Ovamo na TV-u apeluju na pacijente da se sto pre jave,a kada odes da se javic,oni ti zakazu na 6 i vise mesece.Covek moze bar 3x za to vreme da umre.Ima mnogo ljudi koji su umrli,a nisu imali nikakvih zdravsvenih problema,cak su im i nalazi krvi bili izvrsni.Kad sam cujes jedan dan,coveka nema.Tako nam je dobra medicina.Pogotovo nova ministarka zdravlja koja je bila na pocetku protiv da korona postoji,a sada je gora od Kona i Tijodorovica zajedno.To dokazuje da su doktori mpolitizovani i da ih uopste nije briga za pacijente.

Doktori nisu krivi za to, nego drzava i politika koja se mesa u sve.
Nema dovoljno lekara.
Slabo su placeni.
Ovi sto rade su preoptereceni.
I to je to.

Nalaz krvi moze da bude savrsen, i da te strefi srcka/mozdani udar/pucanje aorte i jos ko zna koliko drugih stvari.
Nalaz krvi ne moze da predvidi uvek da li je zivot ugrozen. Ne znam odakle to verovanje.

Sistem je los jer se u njega ne ulaze.
I to nema nikakve veze sa medicinom kao naukom.

A, trebao bi biti duži ili kraći?

Medicina je puno napredovala zahvaljujući novim tehnikama uvida u anatomiju.
Napredovala je i hemija, vremenom i iskustvom. (eksperimentima, koji traže vreme).
odgovor jr DA, verujem.
Ma da, moj otac je svetsko чудо, што је преживео муцинозни тумор простате,
а моје болести не могу да лече, срце и шећер, само могу да ублаже...
У принципу, лече болести од којих се не умире, а озбиљне болести,
ту могу и да скрате живот...

Ma da, moj otac je svetsko чудо, што је преживео муцинозни тумор простате,
а моје болести не могу да лече, срце и шећер, само могу да ублаже...
Medicina leči, priroda izleči.
na dijabetesu se radi intenzivno i ima rezultata.
Srce je mišić, koji raste u mladosti, kasnije se samo krpi. Kako vi mislite da vam izleče srce ? Čime ? :)
У принципу, лече болести од којих се не умире, а озбиљне болести,
Ozbiljne bolesti se suzbijaju, da se produži njihovo napredovanje do njjihove pobede,.. ako su već napale strateška mesta u organizmu.
ту могу и да скрате живот...
Da, oni su samo majstori koji treba da poprave, a ljudski je grešiti. I pogreše ponekad.

Doktori nisu krivi za to, nego drzava i politika koja se mesa u sve.
Nema dovoljno lekara.
Slabo su placeni.
Ovi sto rade su preoptereceni.
I to je to.

Nalaz krvi moze da bude savrsen, i da te strefi srcka/mozdani udar/pucanje aorte i jos ko zna koliko drugih stvari.
Nalaz krvi ne moze da predvidi uvek da li je zivot ugrozen. Ne znam odakle to verovanje.

Sistem je los jer se u njega ne ulaze.
I to nema nikakve veze sa medicinom kao naukom.
Pa to izgovaraju lekari."Ako je krvna slika u redu nem cega da se plasis",a u stvari mnogo toga moze da se desi,lose.I krivi su i ti specijalisti koliko i drzava,jer podrzavaju to sto drzava radi,a njih same boli uvo za pacijente.Nisu bas svi takvi,ali vecina da.

Back