- Poruka
- 42.854
vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?
zašto da
zašto ne
zašto da
zašto ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je ocigledno sve vise bolesnih i apoteka na svakih 100m
У Србији је исти као и пре 2100 година...naravno
zivotni vek koji skace to potvrdjuje
Šta je loše u apothekama ?Zato sto je ocigledno sve vise bolesnih i apoteka na svakih 100m
Zdrav odlazi bolesnome da kupi lekove.Šta je loše u apothekama ?
Tamo i zdravi odlaze
Zdrav odlazi bolesnome da kupi lekove.
Davljenik se i za slamku hvata...Svi koji ne veruju u zvanicnu medicinu, pre ili kasnije poveruju.
Pa ako mi nije dobro sigurno je da moram popiti neki lek,posto su stigle godineali sve manej verujem lekarima,koji uce nesto naopako,a mnogi ne znaju ni dijagnozu da postave.Zato ljudi umiru,posto im kasno stize dijagnoza.Ovamo na TV-u apeluju na pacijente da se sto pre jave,a kada odes da se javic,oni ti zakazu na 6 i vise mesece.Covek moze bar 3x za to vreme da umre.Ima mnogo ljudi koji su umrli,a nisu imali nikakvih zdravsvenih problema,cak su im i nalazi krvi bili izvrsni.Kad sam cujes jedan dan,coveka nema.Tako nam je dobra medicina.Pogotovo nova ministarka zdravlja koja je bila na pocetku protiv da korona postoji,a sada je gora od Kona i Tijodorovica zajedno.To dokazuje da su doktori mpolitizovani i da ih uopste nije briga za pacijente.Svi koji ne veruju u zvanicnu medicinu, pre ili kasnije poveruju.
vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?
zašto da
zašto ne
Pa ako mi nije dobro sigurno je da moram popiti neki lek,posto su stigle godineali sve manej verujem lekarima,koji uce nesto naopako,a mnogi ne znaju ni dijagnozu da postave.Zato ljudi umiru,posto im kasno stize dijagnoza.Ovamo na TV-u apeluju na pacijente da se sto pre jave,a kada odes da se javic,oni ti zakazu na 6 i vise mesece.Covek moze bar 3x za to vreme da umre.Ima mnogo ljudi koji su umrli,a nisu imali nikakvih zdravsvenih problema,cak su im i nalazi krvi bili izvrsni.Kad sam cujes jedan dan,coveka nema.Tako nam je dobra medicina.Pogotovo nova ministarka zdravlja koja je bila na pocetku protiv da korona postoji,a sada je gora od Kona i Tijodorovica zajedno.To dokazuje da su doktori mpolitizovani i da ih uopste nije briga za pacijente.
kad rijese cancer, onda cu povjerovati u novija medicinska otkrica..
A, trebao bi biti duži ili kraći?У Србији је исти као и пре 2100 година...
Ma da, moj otac je svetsko чудо, што је преживео муцинозни тумор простате,A, trebao bi biti duži ili kraći?
Medicina je puno napredovala zahvaljujući novim tehnikama uvida u anatomiju.
Napredovala je i hemija, vremenom i iskustvom. (eksperimentima, koji traže vreme).
odgovor jr DA, verujem.
naravno da verujem da je moguce.vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?
Medicina leči, priroda izleči.Ma da, moj otac je svetsko чудо, што је преживео муцинозни тумор простате,
а моје болести не могу да лече, срце и шећер, само могу да ублаже...
Ozbiljne bolesti se suzbijaju, da se produži njihovo napredovanje do njjihove pobede,.. ako su već napale strateška mesta u organizmu.У принципу, лече болести од којих се не умире, а озбиљне болести,
Da, oni su samo majstori koji treba da poprave, a ljudski je grešiti. I pogreše ponekad.ту могу и да скрате живот...
Pa to izgovaraju lekari."Ako je krvna slika u redu nem cega da se plasis",a u stvari mnogo toga moze da se desi,lose.I krivi su i ti specijalisti koliko i drzava,jer podrzavaju to sto drzava radi,a njih same boli uvo za pacijente.Nisu bas svi takvi,ali vecina da.Doktori nisu krivi za to, nego drzava i politika koja se mesa u sve.
Nema dovoljno lekara.
Slabo su placeni.
Ovi sto rade su preoptereceni.
I to je to.
Nalaz krvi moze da bude savrsen, i da te strefi srcka/mozdani udar/pucanje aorte i jos ko zna koliko drugih stvari.
Nalaz krvi ne moze da predvidi uvek da li je zivot ugrozen. Ne znam odakle to verovanje.
Sistem je los jer se u njega ne ulaze.
I to nema nikakve veze sa medicinom kao naukom.
Naravno. Nauka. Nauku čine dokazane činjenice. Tačka.vjerujete li medicini i novim naučnim otkrićima?
zašto da
zašto ne