vizitkarte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zlaja73

Početnik
Poruka
3
Nije moje da hvalim druge ali porucio sam vizit karte pre tri dana putem interneta
www.vizitkarte.net i danas dolazi lik i donosi mi ih na adresu. Nisam se toliko iznenadio sto mi ih je doneo vec sto je za tri dana bilo gotovo a imajuci lose iskustvo sa stamparima
koji uvek nesto lazu i mazu ovo je za mene bilo svetsko cudo u pravom smislu reci. I na kraju da platim coveku iste te vizitke (misleci da ce me ta dostava kostati kako svetog Petra kajgana) kaze on meni za dostavu netreba nista e tek su me onda odusevili i zato preporucujem svima www.vizitkarte.net

kakva neverovatna koincidencija, glavni covek vizit karte neki Zlatko:

KONTAKT: Zlatko, +381 (0) 63 548 403, +381 (0) 65 548 403 3,

a ti: zlaja73:lol:

Pa dobro zlajo ili zlatko, kad ste već uradili lepo sajt, šta će vam ovako tupava priča:lol:
Inače, ne bih nikad naručivao štampu bilo čega, pa ni običnih vizit karti, putem neta, kad štampam volim da sa štamparijom i dizajnerom pogledam i pregledam sve, saslušam sugestije, prihvatim ili ne prihvatim izmene, pogledam i odobrim pre puštanja u štampu8)

Pa sve to sto ti hoces da uradis kada pravis vizit karte moze da se uradi isto putem neta
ti dajes okvirni zahtev oni izrade salju ti idejno resenje ti odobravas ili ne i tako dok se ne dovede do onoga sto si ti zeleo.

Kako si lukav provalio si me ti bi mogao da budes pandur (samo oni resavaju ovakve "prevare)
pa ja da sam nesto mislio lose registrovao bih se drugacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back