"Визе или не - зависи од српских политичара"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Јооој, ахахаха .. баш ми је много мило кад гледам како западне газде постројавају своје београдске марионете кад су неваљале >>>> http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/259613/Vize-ili-ne--zavisi-od-srpskih-politicara

Знају из Уније да се са њима мора оштро - само оштре команде, батина и ништа мажење, па да видиш како машу репом!

Poslednja izmena:
Док им чика Путин не заврне гас и врати их у камено доба.

Па да чика Путин остане без еврића?

Коме ће да прода толики гас, ако заврне свом највећем пословном партнеру, Великој Немачкој пардон Унији, а од извоза сировина РФ живи?

А, ако они заврну испоруку производа високе технологије твом Чика Путину ( коју његова РФ више не производи а исти су неопходни у даљем истраживању раааазних налазишта метала и минерала), шта ће бити ? Весеље у Кремљу, можда?

Знаш оно - "испеци, па реци".. мислим да ти је то добар савет..

Коме ће да прода толики гас, ако заврне свом највећем пословном партнеру, Великој Немачкој пардон Унији, а од извоза сировина РФ живи?

А, ако они заврну испоруку производа високе технологије твом Чика Путину ( коју његова РФ више не производи а исти су неопходни у даљем истраживању раааазних налазишта метала и минерала), шта ће бити ? Весеље у Кремљу, можда?

Знаш оно - "испеци, па реци".. мислим да ти је то добар савет..

Da da, zamisli, on ce pored Kine i cele Azije bas da se nasekira kome ce da proda sirovine i od koga da kupi visoke tehnologije. :roll:

Ja ne znam sta vas treba da udari u glavu da skontate da je EUropa jedna obicna qurcina danas. :)

p.s. pitanje je samo ko ce im se vise krvi napiti, Rusi, Ameri ili Arapi/Azijati :mrgreen:

Da da, zamisli, on ce pored Kine i cele Azije bas da se nasekira kome ce da proda sirovine i od koga da kupi visoke tehnologije. :roll:

Ja ne znam sta vas treba da udari u glavu da skontate da je EUropa jedna obicna qurcina danas. :)

Још већа qurcina је данашња, олигархијска Руска Федерација која живи искључиво од извоза својих сировина, а радник на бушотинама или у руским челичанама прима више него бедну плату од 250$ месечно - но, један савет путиноидима дневно - сасвим довољно од стране моје маленкости.

p.s. Народна Република Кина највише сировина увози из Ирана и - сировинама ПРЕБОГАТЕ - Африке. Узгред, Кинези, ако ниси знао, презиру Путинову Русију.

Poslednja izmena:
Јооој, ахахаха .. баш ми је много мило кад гледам како западне газде постројавају своје београдске марионете кад су неваљале >>>> http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/259613/Vize-ili-ne--zavisi-od-srpskih-politicara

Знају из Уније да се са њима мора оштро - само оштре команде, батина и ништа мажење, па да видиш како машу репом!

Te bitange sa Divljeg Zapada treba proterati sa svih srpskih prostora jednom i za uvek. Ovde mogu da dolaze samo kao turisti pod uslovom da imaju pune džepove novca.

U protivnom poslati ih u Siriju na prevaspitavanje. Ako im je tamo suviše meko pravac Sibir.

Veliko pitanje je KOME ONI UOPŠTE VIŠE TREBAJU ?
Srbiji sigurno ne.

Још већа qurcina је данашња, олигархијска Руска Федерација која живи искључиво од извоза својих сировина, а радник у челичани прима палту 250$ месечно, - но, један савет путиноидима дневно - сасвим довољно од стране моје маленкости.

Da zamisli, izvoze sirovine, koje budale umesto da izmisle toplu vodu. :roll:

Te bitange sa Divljeg Zapada treba proterati sa svih srpskih prostora jednom i za uvek. Ovde mogu da dolaze samo kao turisti pod uslovom da imaju pune džepove novca.

U protivnom poslati ih u Siriju na prevaspitavanje. Ako im je tamo suviše meko pravac Sibir.

Veliko pitanje je KOME ONI UOPŠTE VIŠE TREBAJU ?
Srbiji sigurno ne.

Слажем се, али, сложићеш се и ти да Дивљи Запад из Србије ( као и из свих осталих бивших југословенских република) не могу протерати марионете истог тог Дивљег Запада; владајући тријумвират Вучић-Динкић -Дачић је марионетски.

Poslednja izmena:
Слажем се, али, сложићеш се и ти да Дивљи Запад из Србије ( као и из свих осталих бивших југословенских република) не могу протерати марионете истог тог Дивљег Запада.

Leteće, leteće ... i to još kako. Sa svih srpskih prostora.

A sa njima i glavne poluge varvara u Srbiji .... nacisiti, demokrate i fašisti.

Па да, замисли које су то будале - да ли још која суперсила осим Путинове Русије живи само од извоза сировина?

Pa ima arapskih zemalja koje zive ko carevi od nafte pa bi ih mogao nazvati ekonomskim silama, a Rusija je prvenstveno vojna supersila oduvek bila i ostala, nikad oni nisu bili ekonomski gigant.
Najveca drzava na Svetu, sa najvecim rezervama sirovina, najvecim nuklearnim arsenalom i 150 miliona stanovnika.....ma jok, Nemacka je sila, sa koliko "Bondstila" ? Ah, izvini, ja zaboravio da su oni jos uvek okupirani od 45 ;)

Prodace Kinezima koji to jedva cekaju.

Pa ima arapskih zemalja koje zive ko carevi od nafte pa bi ih mogao nazvati ekonomskim silama, a Rusija je prvenstveno vojna supersila oduvek bila i ostala, nikad oni nisu bili ekonomski gigant.
Najveca drzava na Svetu, sa najvecim rezervama sirovina, najvecim nuklearnim arsenalom i 150 miliona stanovnika.....ma jok, Nemacka je sila, sa koliko "Bondstila" ? Ah, izvini, ja zaboravio da su oni jos uvek okupirani od 45 ;)

Не познајеш економију, нити разумеш дешавања у свету.

Prodace Kinezima koji to jedva cekaju.

И имају паре да купе - ПАРЕ ОД ИЗВОЗА ГОТОВИХ ПРОИЗВОДА - између осталог и у Путинову Русију, која може да направи шта год жели јер има и сировина и стручњака, али неће, не пада јој на памет; лакше је олигархији вадити из земље сировине и продавати их, а сопствене, руске раднике третирати као робове.

Русија, драги земљаци, осим нешто прехрамбених производа (који су папрено скупи) војне индустрије и вагона не производи више ништа од готових производа, е сад ако је то у мозговима путиноида за похвалу, е онда је то друга ствар..

и запамтите, САД су постале велике када су подигле и развиле свој пацифички Запад, док оваква, олигархијска, Путинова Русија која наставља са ЈЕЉЦИНИЗМОМ, свој пацифички Исток никада неће подићи!

Poslednja izmena:
Не познајеш економију, нити разумеш дешавања у свету.

U međuvremenu, dok ne proteramo divljezapadnu stoku sa srpskih prostora da vidimo kako njihov najvažniji izvozni artikal "demokratija" izgleda u živo kod naših najbližih suseda :

http://srbin.info/2012/10/bugari-mo...-cenu-struje-iz-elektrana-koje-su-im-prodali/

Ovo ti je odgovor na tvoje (NE)poznavanje ekonomie i dešavanja u svetu.

И имају пара да купе - ПАРА ОД ИЗВОЗА ГОТОВИХ ПРОИЗВОДА - између осталог и у Путинову Русију, која може да направи шта год жели што се тиче сировина, али неће, лакше је олигархији вадити из земље сировине и продавати их, а сопствене, руске раднике третирати као робове.

Sad kad imaš otvorene granice miči silo nečista tamo gde ti je bolje.

Niko te ne zadržava a svi jedva čekamo da se skloniš iz Srbije jer ovde nisu više poželjni poltrončići, zavisnici, glupi, povoziti, demokrate, nacisti, fašisti....

Imali ste 12 godina apsolutnu vlast i sada je svima jasno do kakvog ste kolapsa doveli državu.

Sad kad imaš otvorene granice miči silo nečista tamo gde ti je bolje.

Niko te ne zadržava a svi jedva čekamo da se skloniš iz Srbije jer ovde nisu više poželjni poltrončići, zavisnici, glupi, povoziti, demokrate, nacisti, fašisti....

Imali ste 12 godina apsolutnu vlast i sada je svima jasno do kakvog ste kolapsa doveli državu.

12 ГОДИНА ВЛАСТИ? који бре "ми"?

Ја сам члан Комунистичке партије, ми нисмо били на власти док су ови које си набројао ( додај СПС и радикале са и без беџа) убијали прво СРФЈ заједно са својим хрватским и осталим судионицима у растурању једне велике и лепе земље, а сада УЈЕДИЊЕНИ врше класично чедоморство и убијају сопствено чедо - малу, изгубљену у времену и простору Србијицу, а за рачун тајкунерије и Запада. Не, ја нећу бити дезертер као ти, и побећи у "булевар Ратка Младића" тј. негде далеко од моје земље.

Poslednja izmena:

Jel tebi treba viza, sta se sikiras?

Onima kojima je trebala imali su je i za vreme najzescih sankcija!

12 ГОДИНА ВЛАСТИ? који бре "ми"?

Ја сам члан Комунистичке партије, ми нисмо били на власти док су ови које си набројао ( додај СПС и радикале са и без беџа) убијали прво СРФЈ заједно са својим хрватским и осталим судионицима у растурању једне велике и лепе земље, а сада УЈЕДИЊЕНИ врше класично чедоморство и убијају сопствено чедо - малу, изгубљену у времену и простору Србијицу, а за рачун тајкунерије и Запада. Не, ја нећу бити дезертер као ти, и побећи у "булевар Ратка Младића" тј. негде далеко од моје земље.

Ti član Komunističke partije a ne znaš da otpevaš ni "Internacionalu" ! A da, sada je tadić postao neko moodo tamo pa si automatski i ti član KP.

A "Bulevar Ratka Mladića" biće ono što se danas zove "Bulevar zorana đinđića".
I sve dok postoji "Bulevar zorana đinđića" Srbija je pod okupacijom !

Poslednja izmena od moderatora:
Onima kojima je trebala imali su je i za vreme najzescih sankcija!
Ма ти ћеш да ми кажеш?

Али то опет нема везе са темом , јер ако Унија сада укине визе, тај са твог аватара биће скинут (у склопу истих мера Уније) са власти у року од 2 дана максимално, јер није (заједно са Дачићем и Томом) испунио од Уније добијену задаћу.

Poslednja izmena:

Back