ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Molim vas, neka mi neko da siguran odgovor na pitanje da li je srpskim drzavljanima potrebna turistichka viza za Portugaliju. Prichala sam sa drugaricom, koja mi kaze da je Portugalija ovih dana vratila vizni rezim prema Srbiji. Na sajtu portugalske ambasade u Beogradu nisam bash uspela da se snadjem. Tamo sam nashla samo informaciju o diplomatskim pasoshima. Znam da mojoj drugarici letos viza nije bila potrebna, ali sada izgleda da traze...
Evo shta pishe na sajtu portugalse ambasade u Beogradu:
Informacija je namenjena srpskim državljanima ili rezidentima na teritoriji Srbije kojima je potrebna viza za ulazak u Portugal a nameravaju da borave na portugalskoj teritoriji u periodu ne dužem od 90 dana.
Srpskim državljanim koji poseduju važeći diplomatski pasoš za boravak na teritoriji Schengena do 90 dana nije potrebna viza.
Da li to znachi da nam je vracen vizni rezim?
Evo shta pishe na sajtu portugalse ambasade u Beogradu:
Informacija je namenjena srpskim državljanima ili rezidentima na teritoriji Srbije kojima je potrebna viza za ulazak u Portugal a nameravaju da borave na portugalskoj teritoriji u periodu ne dužem od 90 dana.
Srpskim državljanim koji poseduju važeći diplomatski pasoš za boravak na teritoriji Schengena do 90 dana nije potrebna viza.
Da li to znachi da nam je vracen vizni rezim?
Poslednja izmena: