Viza za London

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.243
Planiram u junu par dana odmora u londonu

Živim u njdmackoj i imam ovaj bosanski pasoš

Treba mi viza

Koliko dugo traje proces i da li je tačno da može da se desi da ne dobijem vizu ? Pričala mi jedna bosanka da su je tri puta odbili

Planiram u junu par dana odmora u londonu

Živim u njdmackoj i imam ovaj bosanski pasoš

Treba mi viza

Koliko dugo traje proces i da li je tačno da može da se desi da ne dobijem vizu ? Pričala mi jedna bosanka da su je tri puta odbili
Ako imas regularne papire za D i imas posao tu onda dobijas vizu bez problema. Mozda bi trebala da trazis vizu u UK ambasadi u Nemackoj.
Ne znam koliko konkretno traje proces dobijanja vize u UK amasadama ali znam da za srpske gradjane viza za Kanadu moze da se dobije za 15-tak radnih dana ( zimus je mom bratu trebalo toliko preko IOM-a u BGD).

Ah, da. Nisam znao da si rodjena u D i da si rezident te drzave. Cak iako nemas njihovo drzavljanstvo imas status rezidenta i UK amasada u Nemackoj te nece odbiti. Neama pojma kakva je navala na UK amasadu u Berlinu (ili konzulate po drugim gradovima) zbog svih onih silnih izbeglica sa Bliskog Istoka i Ukrajine ali verovatno imas na njihovom sajtu ocekivano vreme za dobijanje vize.

A hvališ Nemce na sva usta... jao, kuku
Hvalim uređenost drzave
Radni moral iako je opao sa generacijom Z
Da se nezaboravi da je bila sravnita sa zemljom a opet se iskopali i izgradili

Mene su odgajali da sam jugoslovenka i sve švapsko trebam ostaviti ispred vrata jer je u kući jugo sistem

I to je to

Išla sam dva puta da ispitam šta mi treba od papirologije gledam me cojek i kazuje “dje ste dosad bili pa vi ste deutsch” izadjem i kontam “pa nisam ne osjecam se 100% deutsch”

🤷🏻‍♀️

Išla sam u metro da izvadim kartu i tako kriz priču mi priča njemica kako planira ovog ljeta kamp kucicom preko slovenije pa sve do crne gore i vraćaju se preko bih pa nazad

Vadim pasoš izvadila oči “izvinte a sto niste uzeli njemački”

Gledam ja gleda ona

Nerazumijete vi te brjegove koje se valjaju u duši
Ne. Ali nisam iz Bosne, ja sam iz ravnice :lol:

Ne, sada stvarno, nadam se da si deci sredila barem papire jer sebi eto komplikuješ život kao što vidiš. Imala si vremena dok je važio zakon o dvojnom državljanstvu ako te bosanski pasoš baš toliko privlači da imaš oba. Mislim da Merz još nije taj zakon ukinuo. Pohitaj.

Upravo zbog nekih kretanja u politici trebalo bi sebe i svoje da obezbediš. To je stvar zdrave logike i praktičnostil, ne nekih emocija.

Back