Viza 570

maurizio

Početnik
Poruka
1
Ćao svima? Da li neko ima iskustva sa vizom 570? Hteo bih na nekoliko meseci usavšiti engleski jezik (trenutno sam B1/B2 nivo), a imam gde boraviti (ujak mi je u Australiji). Da li postojeneke komplikacije sa ovom vizom, odnosno kolika je verovatnoća da mi je odbiju, jer ipak košta preko 500 dolara :) Ako neko ima iskustva, bilo neposrednabilo posredna, neka napiše. Hvala:)

Ćao svima? Da li neko ima iskustva sa vizom 570? Hteo bih na nekoliko meseci usavšiti engleski jezik (trenutno sam B1/B2 nivo), a imam gde boraviti (ujak mi je u Australiji). Da li postojeneke komplikacije sa ovom vizom, odnosno kolika je verovatnoća da mi je odbiju, jer ipak košta preko 500 dolara :) Ako neko ima iskustva, bilo neposrednabilo posredna, neka napiše. Hvala:)

Da li imate sanse za ovu vizu zavisi od tvog profila. Mislim da niko ne moze tacno da ti odgovori na ovo pitanje :) Kad se ide na studentsku vizu potrebno je da se opravda osnov studiranje, u tvom slucaju to je kurs engleskog jezika. Kursevi engleskog jezika se krecu od 170AUD na nedeljnom nivou. Ne postoje komplikacije za vizu ukoliko ispunjavas uslove :)

Back