Viz er najavio nove linije: Od Beograda do Santorinija i Krita

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Viz er najavio nove linije: Od Beograda do Santorinija i Krita

Beograd -- Avio-kompanija Viz er najavila je dve nove linije od Beograda do Santorinija i Krita u Grčkoj
1617194314041.png

Karte za ove sunčane destinacije su sada dostupne na sajtu kompanije ili preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od 3.529* dinara.

Letovi na svim ovim linijama kreću od juna 2021. godine, i to dva puta nedeljno.
Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, Viz er sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu.

"Danas sa velikim zadovoljstvo svoju proširujemo svoju mrežu u Srbiji novim letnjim linijama, uz poštovanje najviših sanitarnih protokola. Uvođenjem novih privlačnih letnjih linija iz Beograda ka inspirativnim letnjim destinacijama u Grčkoj pružamo nove nogućnosti za dugo očekivani odmor. Zahvaljujući Wizz Airovim unapređenim zdravstvenim merama tokom leta, putnici mogu bezbedno i udobno da uživaju u putovanju", izjavila je Paulina Gosk, menadžer korprativnih komunikacija.

U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu.

U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

Posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

Занимљив одабир линија ка Грчкој. Крит је и ок, али Санторини два пута недељно ми је ипак мало превише
На први поглед си у праву, али мало када размислиш, говоримо о нашој браћи Србима који су у стању да дигну кредит и грцају у дуговима како би отишли на море, који су у стању да занемаре сва упозорења и затворене границе и да се ситном децом чекају сатима и данима да би ушли у Грчку. Само ова вест је довољна да добар број људи већ кибицује Санторини крај маја почетак јуна и средина септембра.

Санторини није сиротињско острво. Да би отишао до тамо можда можеш и да нађеш јефтин превоз, али смештај и храну тешко да ћеш наћи по ценама које су у Лептокарији или где већ иду парадајз туристи

Krit je super. Santorini ako nema puno ljudi i ako se nadje super mesto, mozda i jos bolji. Zavisi sta ko voli. Vise je za parove. Krit mi se dopada jer je to ogromno ostrvo, ima istorije, nema previse ljudi, i ima onih velikih kornjaca koje ja puno volim. Cak sam i sponzorisao njihovo cuvanje tamo. Divna stvorenja. Rado bih izabrao Krit iz Bg-a. Pre nego Santorini.

Санторини није сиротињско острво. Да би отишао до тамо можда можеш и да нађеш јефтин превоз, али смештај и храну тешко да ћеш наћи по ценама које су у Лептокарији или где већ иду парадајз туристи

Знам, али баш што није сиротињско већ монденско место је изазов овој нашој сиротињи која ће морати да се похвали да је била на Санторинију иако ће наредне три године отплаћивати кредит због тога.

Занимљив одабир линија ка Грчкој. Крит је и ок, али Санторини два пута недељно ми је ипак мало превише
Realno mislim da Santorini nije pri vrhu interesovanja ovdašnjeg turiste...ali ko zna. Krf mi je logičniji izbor. Ili Kefalonija.

Krit je super. Santorini ako nema puno ljudi i ako se nadje super mesto, mozda i jos bolji. Zavisi sta ko voli. Vise je za parove. Krit mi se dopada jer je to ogromno ostrvo, ima istorije, nema previse ljudi, i ima onih velikih kornjaca koje ja puno volim. Cak sam i sponzorisao njihovo cuvanje tamo. Divna stvorenja. Rado bih izabrao Krit iz Bg-a. Pre nego Santorini.
Santorini je meni selfie destinacija...zaista pomisao na ono pentranje mi ubija svaku želju....više bih voleo da ga posetim u vidu izleta.

Back