Vivienne Westwood

meni prelepo:)

sto isfeminizirano, pa muskarci su u proslosti nosili "haljine"(gambezone) i kao vitezovi, pa u renesansi uopste kako su se oblacili ili skoti u njihovim kiltovima...NAPROTIV:) muskarac i pored sve te nazovi feminizirane garderobe ostaje dovoljno muzevan ako muzevnosti uopste i ima.

:))))

meni vise predosadno da gledam decenijama muskarce obucene u jednako DOSADNA odela...sakoe jednako dosadnih rukava i istih formi, kosulje, pantalone...
ako muska odela dobiju i alternativnu formu onda ce i ona nazovi klasicna izgledati lepse no sto su sada.
muskarci su u prvom redu osetljivi na lepotu, vizuelci, dok su zene osetljive na novac, odnosno, na kolicinu novca.
zato najbolji dizajneri i jesu muskarci, cast VW i jos njih par .

cak ni modu za zene.
nikad ne moze zena tako dobro da kreira za zenu kao sto to moze muskarac.

a o feminiziranosti muskaraca naseg doba,nevezano za modu, mogla bi slobodno da se otvori zasebna tema na nekom podforumu, ima i za to materijala

Nije samo zbog haljina,nego mi mnogo nakinđureno,nekako ženstveno...a tek ona košuljica užas...:lol:
e škoti su već nešto drugo,ali ne bi izaša u ovoj garderobi u grad za sve pare...
a možda ti i malo ložiš sa ovom modom...?

meni ona kosulja strava dobra, mozda i zato sto gledam muskarca kao idealnu ljudsku formu, zgodnog za promociju svakoraznih modnih ludosti.
uzgred receno, volim kad su mi drugovi "ludo" odeveni i nedosadno, sve te neke nazovi ustaljene forme odevanja smo vec generacijski sazvakali a moda je medijum koji nas pozicionira u licnom univerzumu i linearno zamisljenom vremenu/prostoru

:))))

meni vise predosadno da gledam decenijama muskarce obucene u jednako DOSADNA odela...sakoe jednako dosadnih rukava i istih formi, kosulje, pantalone...
ako muska odela dobiju i alternativnu formu onda ce i ona nazovi klasicna izgledati lepse no sto su sada.
muskarci su u prvom redu osetljivi na lepotu, vizuelci, dok su zene osetljive na novac, odnosno, na kolicinu novca.
zato najbolji dizajneri i jesu muskarci, cast VW i jos njih par .

cak ni modu za zene.
nikad ne moze zena tako dobro da kreira za zenu kao sto to moze muskarac.

a o feminiziranosti muskaraca naseg doba,nevezano za modu, mogla bi slobodno da se otvori zasebna tema na nekom podforumu, ima i za to materijala

Slazem se, ove cipele, odma' bih pazario, ali koliko vidim nema ih na sajtu

12028.jpg

21364.jpg

31078.jpg

4934.jpg

- - - - - - - - - -

5854.jpg

Back