neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Mislim da svako od nas unosi dovoljno B vit. kroz ishranu...Uzimanje komercijalnih kompleksa B vit.je opravdano samo kod nekih stanja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da svako od nas unosi dovoljno B vit. kroz ishranu...Uzimanje komercijalnih kompleksa B vit.je opravdano samo kod nekih stanja!
nisam sigurna da to vazi za svakog....moja svakodnevna ishrana ukljucuje i integralne zitarice koje imaju dosta B vitamina i opet cesto dobijam afte u ustima....zubar mi je predlozio upotrebu b kompleksa i to mi jedino pomaze.....posle 2 dana afta prestaje da boli i zarasta.....naravno, pauziram sa unosenjem jer postajem pospana od Bevipleksa a i otvori mi se apetit.....
Kada su afte u pitanju,jedino pantotenska kiselina(B5) pomaze i regenerise osteceni deo sluznice usta!Ne vidim razlog zasto da pijete komplekse kada mozete samo B5!!!
sama pantotenska kiselina nije prisutna na tržištu... Postojao je njen prekurzor dekspantenol u obliku oribleta, ali ga u poslednje vreme nešto ne proizvode...nije profitabilan...![]()
Pantenol -oriblete su odlicne i nisu nesto skupe ali ne znam da li ih vise ima na trzistu!?
Kada su afte u pitanju,jedino pantotenska kiselina(B5) pomaze i regenerise osteceni deo sluznice usta!Ne vidim razlog zasto da pijete komplekse kada mozete samo B5!!!
Јел узимао неко чувени ЦЕНТРУМ скорије и каква су искуства? Пре и после?