kojekude2022
Domaćin
- Poruka
- 3.694
Постоји ли негде објашњење за витамине које преписују модератори?
Која је разлика између Ц1, Ц2, Ц3 и ако има још нешто?
Која је разлика између Ц1, Ц2, Ц3 и ако има још нешто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала на исцрпном објашњењу. Хехе, добра ти ова последња.Ako nakupiš 3 X C1 u roku od čini mi se 10 dana ideš u dvodnevni ban. Ako skupiš 5 onda je 5 dana, a 7 je ban 10 dana. Za manje prekršaje daju obično C1, tako da se s tim ne ide odmah u ban. Za veće odmah C3 (automatski dvodnevni ban) ili više. Gleda se i minuli rad, tako da recimo ako neko nije imao kazni prema njemu su blaži nego prema nekom ko je kažnjavan 100 puta.
Znači najveći C je C7. Preko toga bi bilo trajni ban, ali o tome već odlučuju više instance.
Koliko vidim ti nemaš kazni tako da ne brini. Budi pristojan kao i do sada i neće biti problema.![]()
Da, radi automatika, naravno. Ukoliko ti se desi da budeš kažnjen, a ti budeš smatrao da nije trebalo uvek se možeš žaliti supermoderatoru.Хвала на исцрпном објашњењу. Хехе, добра ти ова последња.
Понекад сам у ситуацији да играм на танком нерву модераторске толеранције, па реко да питам унапред, јер ако ме банују, нећу моћи да питам.
Ок, ван пдф-а Политика вероватно нема превише тога. Али овде како се испрати ко има колико којих Ц-ова, па то је тешко смарање?! Једино ако има аутоматика која то ради?!
a šta ako su dosije nekome pravili nikakvi moderatori?Ako nakupiš 3 X C1 u roku od čini mi se 10 dana ideš u dvodnevni ban. Ako skupiš 5 onda je 5 dana, a 7 je ban 10 dana. Za manje prekršaje daju obično C1, tako da se s tim ne ide odmah u ban. Za veće odmah C3 (automatski dvodnevni ban) ili više. Gleda se i minuli rad, tako da recimo ako neko nije imao kazni prema njemu su blaži nego prema nekom ko je kažnjavan 100 puta.
Znači najveći C je C7. Preko toga bi bilo trajni ban, ali o tome već odlučuju više instance.
Koliko vidim ti nemaš kazni tako da ne brini. Budi pristojan kao i do sada i neće biti problema.![]()
jel su kazne bile za promociju nato-guzije?Da, radi automatika, naravno. Ukoliko ti se desi da budeš kažnjen, a ti budeš smatrao da nije trebalo uvek se možeš žaliti supermoderatoru.
Osim na Politici mislim da dosta kazni bude i na Religiji, dok na ostalim podforumima retko. Recimo ja sam ove godine dao čini mi se samo jednu ili dve kazne.
Хвала на објашњењу.Само не знам колико "казни" имам.Ја знам за једну,али можда их имам и више.Ako nakupiš 3 X C1 u roku od čini mi se 10 dana ideš u dvodnevni ban. Ako skupiš 5 onda je 5 dana, a 7 je ban 10 dana. Za manje prekršaje daju obično C1, tako da se s tim ne ide odmah u ban. Za veće odmah C3 (automatski dvodnevni ban) ili više. Gleda se i minuli rad, tako da recimo ako neko nije imao kazni prema njemu su blaži nego prema nekom ko je kažnjavan 100 puta.
nemaš ni jednuХвала на објашњењу.Само не знам колико "казни" имам.Ја знам за једну,али можда их имам и више.
tacnoAko nakupiš 3 X C1 u roku od čini mi se 10 dana ideš u dvodnevni ban. Ako skupiš 5 onda je 5 dana, a 7 je ban 10 dana. Za manje prekršaje daju obično C1, tako da se s tim ne ide odmah u ban. Za veće odmah C3 (automatski dvodnevni ban) ili više. Gleda se i minuli rad, tako da recimo ako neko nije imao kazni prema njemu su blaži nego prema nekom ko je kažnjavan 100 puta.