Visoko razvijena civilizacije pre 10000 godina?

• Začetnik teme Začetnik teme bangg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bangg

Ističe se
Poruka
2.222
Da li je postojala visoko razvijena civilizacija u ranijem periodu,na nasem
nivou i vise mozda i sta je sve dovelo do kraha iste?

Dokaza ima mnogo,na sve strane,ali mi kao da smo zabili glave u pesak...

Dokazi nuklearnih ratova u starim spisima i u iskopinama to potvrdjuju.
Medjutim to su pisali preziveli iz dalje perspektive i sve je postalo mit,ali
mi mozemo iz svega toga prepoznati istinu,zar ne ?

Evo jednog dokaza nuklearnog rata:

E moj Dragoljube :)
Svi stari spisi govore o vremenu pre i posle potopa,sve je to sada mit iz nase perspektive.
Sve nam deluje nekako nestvarno.Cak i ono sto nazivamo Sumerskom kulturom je post
poplavna civilizacija.Za atlantidu ne znam,svasta se pise o njoj i danasnje misljenje koje
je najprihvatljivije je da je to bio antartik...
Sta je sve dovelo do potopa to je pravo pitanje koje treba da nas zabrine,da se i nama isto
ne desi.Znaci ne mislim samo na antlatidu,vec na globalnu civilizaciju nekada u proslosti...
Jesi li pogledao uopste video koji sam stavio?

podješ od istine da je univerzum beskonačno star.
pa zatim od istine da je inteligentni život neminiovnost.
pa dodješ do zaključka da je života bilo daleko pre nas.

e sad jesul bili toliko pametni da se potamane nuklearnim bomabama?
eeeeee...a ako jesu neka. neka. zaslužili su.
Pa što da ne...
Pošto su samo šaćice ljudi preživele tu i tamo (jedni su i Sorboni,corse not) Čivuti su prokljuvili stare spise i Openhajmer
Ješa,prvi konstruisao A bamb! I prvu roknuo u Nevadi (klonk!vilica kojotu do kolena!),a sledeću jedva natovarili na Enolu Gej
iz kojeg aviona ispala iznad Hirošime,a nosili da bace na Tokio...Druga ispala nad Nagasakijem-i s njom su prtljali nešto oko
nosača za onu debelu...YBG...Od tada vanzeme sleću direkt u more-nigde na suvom nisu više bezbedni...Bermudski trougao
poslednji Tanjirodrom...
Zato je Hića slao u potragu za "kopljem sudbine" stotine agenata...Tragali po spisima...:mrgreen:
E,ali Openhajmer prvi lapio...Nils Bor je znao teoretski samo,baš kao i Albert Ajnštajn,a to kako se koristi teška voda kao upijač,kako se
iniciraju neutroni "crvenim prahom" i drugo-to su tehnički detalji koje nisu imali -samo Openhajmer...:per:

- - - - - - - - - -

E moj Dragoljube :)
Svi stari spisi govore o vremenu pre i posle potopa,sve je to sada mit iz nase perspektive.
Sve nam deluje nekako nestvarno.Cak i ono sto nazivamo Sumerskom kulturom je post
poplavna civilizacija.Za atlantidu ne znam,svasta se pise o njoj i danasnje misljenje koje
je najprihvatljivije je da je to bio antartik...
Sta je sve dovelo do potopa to je pravo pitanje koje treba da nas zabrine,da se i nama isto
ne desi.Znaci ne mislim samo na antlatidu,vec na globalnu civilizaciju nekada u proslosti...
Jesi li pogledao uopste video koji sam stavio?
To s potopom je ono sranje od cunamija kad je Etna roknula...I to je storija primorskih gradova...
Zato je Irod pravio Irodijanum na vrh brda-koga zmija lapi ,bode crtu id guštike...:mrgreen:

Na zemlji su postojale civilizacije koje su nastajale i nestajale jer je život uvek eksperimentisao sam sa sobom.
Postoje sveti zapisi o svim civilizacijama okvirno. Tako se za drugu korenu rasu kaže da je razvila svoje carstvo na tlu današnje Afrike, međutim to je bio period kada su ljudi bukvalno jeli jedni druge. Bili su svirepi i bezočni prema drugim plemenima i rasama. Kao takvi su i završili svoje postojanje.
Kasnije je nastala treća korena rada na tlu Lemurije ili MU, kontinent koji je bio u "zapadnom okeanu." Bila je to najrazvijenija civilizacija i najmiroljubivija. Bili su sačinjen od desetak rasa, ali među njima nije bilo neravnopravnosti. Vladajuća rasa bila je neizmerno zgodna sa braon ili maslinastom kožom, crnim očima i crnom, pravom kosom. Bilo je i drugih rasa kao žuta, brao i crna ali su bili u velikoj manjini.
Imali su sedam glavnih gradova sa centrima za religiju, nauku i druga obazovanja. Iz celog sveta dolazili su ljudi na školovanje.
U to vreme na planeti zemlji još nije bilo planina kao danas osim malih talasastih uzvišenja...
Ipak jednoga dana pojavio se zemljotres koji im je razrušio naselja i gradove amnogi su i stradali. posle nekoliko generacija došao je novi zemljotres koji ne samo da je sve porušio već je rascepao kopno koje je onda potonulo u okean...
Kasnije je došla nova korena rasa crvene kože na Atlontidi. Tehnički su bili razvijeni ali vladari su vladali crnom magijom.... Kada je zenit njihove civilizacije prošao zaživela je velika degradacija, period kada su po važećim zakonima svi sa fizičkim nedostacima podvrgavani su eutanaziji kao i stari ljudi posle određenog broja godina... I oni su doživeli istu sudbinu...
Danas na ovoj planeti ima dosta onih koji su inkarnirali u ovom periodu a živeli su na Atlantidi dok je u manjem broju prisutno i onih koji su živeli na tlu Lemurije (MU).

O svemu ovome može se čitati u zapisima koji se čuvaju u tzv. Hramovima Zlatne Mudrosti do kojih se može putovati u čistom duhovnom telu. Manji deo ovih zapisa je pre nekoliko decenija iznešen u javnost u štampanoj formi.

Događaj opisan u priloženom videu od pre nekoliko hiljada godina na tlu Pakistana, pre bih rekao da je bio incident neke strane civilizacije nego li ljudi koji su ponikli na ovoj planeti.

Poslednja izmena:
Pa kako nema,pronadjene su gradjevine ispod nivoa mora kod Kube,Japana.

Nije uopste nemoguce da se Antartik periodicno otapa i potapa dobar deo planete.
Код Анталије у Турској има цео град из римског доба на три метра испод воде, био сам тамо 2008.
Тло се спушта око 2-3 цм годишње.
Неки градови који су пронађени на Медитерану потонули су под море због земљотреса.
Анди нпр расту како где од 3-7 цм годишње, Гибралтар се сужава око 2цм годишње, Јужна Америка се одмиче од Африке по 3цм годишње...
Континенталне плоче се уздижу, тону, померају.

Poslednja izmena:
Код Анталије у Турској има цео град из римског доба на три метра испод воде, био сам тамо 2008.
Тло се спушта око 2-3 цм годишње.
Неки градови који су пронађени на Медитерану потонули су под море због земљотреса.
Анди нпр расту како где од 3-7 цм годишње, Гибралтар се сужава око 2цм годишње, Јужна Америка се одмиче од Африке по 3цм годишње...
Континенталне плоче се уздижу, тону, померају.

Da,ali dosta tih gradjevina su gradjene na slicne nacine i slicnim tehnikama kada navodno nije bilo veze izmedju tih mesta?:think:

Da,ali dosta tih gradjevina su gradjene na slicne nacine i slicnim tehnikama kada navodno nije bilo veze izmedju tih mesta?:think:
Цео Медитеран био је повезан, док цивилизације на далеком истоку немају материјалне везе с медитеранским, а поштено речено то и нису неке нарочито развијене цивилизације... антички клошари без нарочитог технолошког домета.
Никако не завређују епитет високоразвијених цивилизација.

Цео Медитеран био је повезан, док цивилизације на далеком истоку немају материјалне везе с медитеранским, а поштено речено то и нису неке нарочито развијене цивилизације... антички клошари без нарочитог технолошког домета.
Никако не завређују епитет високоразвијених цивилизација.

Bezi bre ti,ne pricam sa nepoznavalacima.

Bezi bre ti,ne pricam sa nepoznavalacima.
Па небитно, није било неких старих, у данашњем смислу развијених цивилизација, поготово с нуклеарним моћима како је умислио постављач теме.
Ми смо први и једини на плавој планети, сасвим у складу с фермијевим парадоксом оличеним у питању: А где су сви они!

Da li je postojala visoko razvijena civilizacija u ranijem periodu,na nasem
nivou i vise mozda i sta je sve dovelo do kraha iste?

Dokaza ima mnogo,na sve strane,ali mi kao da smo zabili glave u pesak...

Dokazi nuklearnih ratova u starim spisima i u iskopinama to potvrdjuju.
Medjutim to su pisali preziveli iz dalje perspektive i sve je postalo mit,ali
mi mozemo iz svega toga prepoznati istinu,zar ne ?

Evo jednog dokaza nuklearnog rata:

Sve je moguće, ali ipak mislim da pretjeruješ s tvrdnjom da postoji mnogo dokaza. U tim slučajevima uglavnom se radi o nalazima i tragovima koje entuzijasti bez dovoljno argumenata žele vidjeti i proglasiti za nešto što nisu. U korist toga idu brojna opovrgavanja takvih fantastičnih interpretacija nakon valjane analize tih "nepobitnih dokaza".

Back