storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Јбт, још ја спремила да понесем штикле у Шпанију! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:idite malo po evropi, osećaćete se visoko, vi koje ste ispod 169.
pajamaca:mmm nislske konjice
ja više volim da ličim na mini maus![]()
vidi ne kazhem da ih nema.... ima... kao i svuda... ali to su uglavnom stranci... ono doshli kao klinci ili su chak rodjeni ovde a roditelji jedva nabadaju 2 na engl....Banshee:pa i ovde su se nesto muskarci smanjili,i to bas oko moje generacije.
ovi mladji su kao opet poceli da rastu :?
ja imam oko 175 i smorim se totalno kad pricam sa kratkim muskarcem.jos ako me ne daj boze startuje,odmah me muka uhvati
joj,jednom sam upoznala nekog amerikanca iz ny koji je poreklom iz neke centralno azijske zemlje,sad zaboravih odakle...on je imao vrh 150 cm,a njegov drugar 160 :shock: pazi kad su on i njegov drugar u spaniji,zemlji patuljaka bili atrakcijainace ja sam upoznavala uglavnom visoke amerikance belce,tako da sam malo zbunjena ovime sto pricas :?
hanibal77:cipele moraju da stezu u prvih nekoliko nosenja,i mora se proci taj prelazni flaster period...stikle na farmerke su meni ok,kad su u pitanju lepe farmerke(npr ove slim bas idu)a duzina farmerki je pitanje trenutnog trenda...jao bre muvalo otkud sad ti tako zatvorena po pitanjima stikle?
ps to sa nosenjem stikli u tasni je vrlo uobicajeno u usa,i to nose patike na elegantne kostime pa kad stignu u kancelariju one obuju stikle(ako si gledala workin girl 80. godina)
giovaniI:meni to izgleda hot!