... visoke potpetice...

pa mozes,ali ja sam se cesto u ravnim cipelama ili bosa osecala ko dzin :lol:
doduse i inflitrirala sam se medju spance,tako da je to razlog :)
mislim turisti im popravljaju prosek :lol: mada nije da se ne nadje koji dobar,visoki komad :)

a gde ides inace?

znam,meni do sada nisu pravili problema ako imam svu dokumentaciju urednu...prosli put sam cak stigla do rose da bi mi zakazala raniji termin :lol:
samo sto bi sada trebalo da mi produze vizu na osnovu nemackog pozivnog pisma jos nekkih 20ak dana ( sve ukupno dva meseca) pa me hvataju crne misli,i vec vidim kako me odbijaju...sve se tesim kako su mi vec dva puta izdali individualne bez problema,ali sad sam bas na mukama jer je situacija drugacija :(

eh. jedine štikle imam su mi možda 6 cm. ajd 8.
imam i jedne čizme 12. ali...mislim da sam ih jednom nosila, ok dva puta.
dok sam živela kod roditelja..nosila sam bakine štikle. ona i dan danas sa 82 nosi štiklu 12.
tako da su moje potrebe za istim bile podmirene. kupim baki cipele za neku priliku, pa ih ja rabim:)
inače...nisam niska, imam 163 :) ali mi porasla noga posle trudnoća, pa mi bakine gilje omalile. zna hanibalka nosila ih letos u bašti:lol:
idite malo po evropi, osećaćete se visoko, vi koje ste ispod 169.
i da..tema...
a zašto ne bi nosila štikle i po danu?
mislim..na faks da ideš u štiklama..nisam sigurna ima li smisla,
ali ako si moderno-grandovski-napiuckana sa peticama...
jedino ti metalna štikla pomaže:lol: može i štras.
i to u podne dok grickaš burek, ispred studentske menze.
aloooooooo. štikla da u svako doba dana. ali!
ne i u svakoj prilici.

Pravo na trening, kosarka ili odbojka, sta koja voli, greota da propada toliki potencijal zemlje Srbije :p .Stvarno, mi smo generalno visoka nacija, ali i inace ce treba se opterecivati visinom, taki smo kaki smo!
Apropo stikli, volela bih da ih nosim, ali ne umem! Probam sestrine stikle i osecam se ko one nilske konjice balerine iz Ruznog paceta... :-? Ali pozdravljam one koji vole i mogu da ih nose, pa cak i preko dana, ali ne bas u svakoj prilici...

pajamaca:
mmm nislske konjice:lol:
ja više volim da ličim na mini maus:lol:

heheh ti si takoo detinjasta pa ti si vechito dete u dushi mislim svako bi te ********** cenzurisala sam dalje kao necemo lascivnosti mrzi me da premeravam stan...ali hocu..pomimjala sam ostale zhene sa foruma mislim to je takvo bogatstvo seksepila da se razbijam od kidanja i zavisti

resila sam da se ugojim na 75 kila nisam nikad imala toliko. ? dosadna sam sa tim napisima

Banshee:
pa i ovde su se nesto muskarci smanjili,i to bas oko moje generacije.
ovi mladji su kao opet poceli da rastu :?
ja imam oko 175 i smorim se totalno kad pricam sa kratkim muskarcem.jos ako me ne daj boze startuje,odmah me muka uhvati :lol:

joj,jednom sam upoznala nekog amerikanca iz ny koji je poreklom iz neke centralno azijske zemlje,sad zaboravih odakle...on je imao vrh 150 cm,a njegov drugar 160 :shock: pazi kad su on i njegov drugar u spaniji,zemlji patuljaka bili atrakcija :lol: inace ja sam upoznavala uglavnom visoke amerikance belce,tako da sam malo zbunjena ovime sto pricas :?
vidi ne kazhem da ih nema.... ima... kao i svuda... ali to su uglavnom stranci... ono doshli kao klinci ili su chak rodjeni ovde a roditelji jedva nabadaju 2 na engl....
e azijati posebno.... misssm ima i japanaca od 2 metra.... al od 40 njih koje cjesh videti u gradu bicje u najboljem sluchaju 175....
missm kad ja vazhim za extra visoq onda shta recji? : )
ovde je velika populacija..... ny ima stanovnika vishe nego srbija.... ima visokih ljudi naravno kao i svuda.... ali govorimo o proseq.... a prosek je daj bozhe 170.....

Visoka potpetica je ipak damska stvar (ako pričamo o cipeli, a ne o klompi, pankersko-rokerskoj čizmi ili papuči sa platformom :) ) pa bi je tako trebalo i nositi. Ne sviđa mi se kada se neko natakari na ogromnu štiklu, u sred bela dana, pa još navuče farmerke - ne znam da l je gore kad farmerke padaju preko cipele ili kad su zavrnute na pola lista : puke: - i onda se gura u autobusu :lol:

Aaaa još mi je odvratno kada žene nose cipele koje ih stežu, ili su im male, ili tvrde ili šta već, pa onako izlepe nogu flasterima - koji se, naravno, vide - i na to obuku neku "elegantnu" cipelu. Brrr... sve ovo sam videla u RL, ne izmišljam

cipele moraju da stezu u prvih nekoliko nosenja,i mora se proci taj prelazni flaster period...stikle na farmerke su meni ok,kad su u pitanju lepe farmerke(npr ove slim bas idu)a duzina farmerki je pitanje trenutnog trenda...jao bre muvalo otkud sad ti tako zatvorena po pitanjima stikle?
ps to sa nosenjem stikli u tasni je vrlo uobicajeno u usa,i to nose patike na elegantne kostime pa kad stignu u kancelariju one obuju stikle(ako si gledala workin girl 80. godina)

hanibal77:
cipele moraju da stezu u prvih nekoliko nosenja,i mora se proci taj prelazni flaster period...stikle na farmerke su meni ok,kad su u pitanju lepe farmerke(npr ove slim bas idu)a duzina farmerki je pitanje trenutnog trenda...jao bre muvalo otkud sad ti tako zatvorena po pitanjima stikle?
ps to sa nosenjem stikli u tasni je vrlo uobicajeno u usa,i to nose patike na elegantne kostime pa kad stignu u kancelariju one obuju stikle(ako si gledala workin girl 80. godina)

Ma nisam zavorena po pitanju štikli, volim ja to, ali sam se nagledala svega i svačega... i sandala na izranavljenim nogama, i špicastih cipela sa velikom štiklom koje vire ispod stoun voša ... a patike i kostim ipak ne bih :) ni na putu do posla, samo mi se ne sviđa ta suluda kombinacija neke kao elegancije kada ti je ostatak života neelegantan - guranje po busu, ili do pola blatnjava štikla jer si/je usput upala u neku rupu na još neasfaltiranom putu :lol:

Back