Pozdrav ljudi...prvi put pisem na ovom forumu...znate da je epidemija stomacnog i respiratornog virusa vec neko vreme...izgleda da me je napao ovaj respiratorni posto nemam stomacnih problema...pre 4 dana sam imao temperaturu skoro 40 isao kod lekara koji mi je objasnio da je prerano za dijagnozu ali da je sigurno grip i da pijem antipiretike i da uzimam pumpicu-berodual posto me ona bukvalno nocu vadi iz smrti jer sam od malena imao bronhitis...sledeceg dana opet ista prica malo se smanjila pa opet povecala pocele su da me bas bole grudi..kada se nakasljem dosta boli, koske me bole i svi zglobovi vrat mi je vreo i bolan kada se okrecem ulevo...u petak, odnosno juce sam otisao opet kod lekara i pozalio se da nema poboljsanaj ali sam ponovo dobio bezazlene lekove za skidanje temp i neke tablete za kijavicu...danas me i zubi bole ne mogu da zvacem a tem ne spada ispod 38 i ide na gore...samo se jedanput spustila na 37,5 i to j ekraj...majka me sada tera da idem u hitnu ne bi li uradio krvnu sliku i dobio infuziju ali stvarno ne bih da Novu docekam u bolnici vec kuci u krevetu ako nista drugo...sada se pitamo da nije zapaljenje pluca zbog temp...nemam vise kijavicu i ne boli me grlo...nemam puno sekreta u plucima ali imam u sinusima...sta da radim jer sam iscrpljen i u bedaku...sta vi mislite sta moze ovo biti i sta da preduzimam...
Hvala unapred
Srecni praznici
Hvala unapred
Srecni praznici