Visoka svest

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
U ovom forumu,pisao sam o svesti,da su psi najblizi ljudima,te moje tvrdnje neki su opovrgli,medjutim,psima se razvija svest,hteli mi to ili ne ta svest se povecava na veoma brz nacin,uz nasu pomoc,dresura prelazi u veoma sofisticirnu oblast,primetili smo da psi pocinju da koriste sredstva,nasa srestva,cak su poceli da uce i da voze,ali naravno,dugi putevi generacija,povecaje svest kod zivotinja,pogotovo pasa.Sta mislite o tome?Zar nije pas ukljucen u veoma komplikovanu dresuru,ucenju mnogo slozenijih zadataka,da li je tacno da im se svest pojacava iz godine u godinu?Pre je bilo nezamislivo da pas sedne za volan,ali on je vec seo, i vec ume da neke radnje izvede!

U ovom forumu,pisao sam o svesti,da su psi najblizi ljudima,te moje tvrdnje neki su opovrgli,medjutim,psima se razvija svest,hteli mi to ili ne ta svest se povecava na veoma brz nacin,uz nasu pomoc,dresura prelazi u veoma sofisticirnu oblast,primetili smo da psi pocinju da koriste sredstva,nasa srestva,cak su poceli da uce i da voze,ali naravno,dugi putevi generacija,povecaje svest kod zivotinja,pogotovo pasa.Sta mislite o tome?Zar nije pas ukljucen u veoma komplikovanu dresuru,ucenju mnogo slozenijih zadataka,da li je tacno da im se svest pojacava iz godine u godinu?Pre je bilo nezamislivo da pas sedne za volan,ali on je vec seo, i vec ume da neke radnje izvede!

covek s vremenom uci kako da komunicira sa zivotinjom, ne obrnuto...

ja mislim da je covek orjentisan da nauci zivotnju,psa,zato sto je ta zivotinja posebno privrzena coveku,od postanka coveka kao horde,znali su da udruze snage sa coporima divljih pasa,a naravno,najveci deo ulova grabili su ljudi

šta beše svest, šta bejahu refleksi
misliš da je ker koji vozi auto svestan da ga vozi?
svestan šta je suv motor ili da li je bentli ili trabant?

:)))) a koliko nas zena zna sta je suv motor i osim sponzorusa da razlikujemo bas sve tipve automobila?;))p Ja sam zensko, pa da mi se ne uvrede "saplemenice" u ovu kategoriju bih ubrojala i sve veci broj muskaraca s obzirom da masa njih ne zna ni kako se menja guma, a ne nesto drugo. Tako, da ne podcenjuj pse...;)

šta beše svest, šta bejahu refleksi
misliš da je ker koji vozi auto svestan da ga vozi?
svestan šta je suv motor ili da li je bentli ili trabant?

ne govorim o tome,nego da se svest povecaje kako protice vreme,naravno,nece taxsirati,ali....sve je moguce,mozda nama sada izgleda suludo,ali siguran sm da vec postoje programi za razvoj komunikacije,cak i razgovor pomocu tehnike,koja se ljubomorno cuva,znam da je otkaceno,ali zivi bili pa videli...do tada...ko zna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back