- Poruka
- 77.042
"neki"![]()
претпоставка да људи мисле да се умире од повишеног крвног притиска

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"neki"![]()
претпоставка да људи мисле да се умире од повишеног крвног притисказарад лакшег схватања
Ljudi, zašto se cimate oko pritiska. Postoji za to prirodan lek.
Zove se Hrastova sjajnica.
Ima je na hrastovim panjevima, mada je jako retka ali ipak se može pronaći.
Jedno dve gljive osrednje veličine su sasvim dovoljne. Barem na osnovu mog iskustva.
Evo već je prošlo skoro 6 godina od kako se ništa ne dešava. I dalje se držim na 120-130 / 80 .
Neverovatna gljiva. Reiši je zovu u Japanu !
cime se ti bavis? tvrdis li da povisen pritisak ne utice stetno na zdravlje ljudi i na osnovu cega to tvrdis?
штетно утиче на здравље и кад не сереш редовно, то нема апсолутно везе са чињеницом да не постоји лек за висок или повишен крвни притисак нити га можеш излечити. а у ком ти матриксу живиш ја не знам и не желим да те будим из сна да се хипертензија може излечити.
shvatas li da postoji razlika u posledicama po zdravlje izmedju drzanja hipertenzije pod kontrolom i prepustanja hipertenziji?
Tablete odrzavaju pritisak normalnim i terapija je do kraja zivota....visok pritisak se ne leci tabletama...mozda ta gljiva reisi pomaze,za nju sam cula da podize imunitet i jos puno toga regulise i moze se naci u kapsulama...ima sajt pa pronadjite...za postavljaca teme,obidjite jos par kardiologa da cujete jos neko misljenje...
Kod tebe je podsvestan strah o belih mantila.Moja cerka ima problem sa vadjenjem krvi.Isto joj je muka i pada joj mrak na oci posle i potvrdjeno joj je strah o vadjenja krvi.I ja sam imao na sistematskom pritisak koji se smatra hipertenzijom. Moguce je da i ja podsvesno imam strah od lekara, iako mozda nije cak ni podvesno, ne osecam se prijatno cim zakoracim prag. Nakon vadjenja krvi mi se npr cesto desi da moram da sedim nekih 5 min jer me u tom periodu uhvati strahovita mucnina, slabost, drhtavica i oblije me hladan znoj, i sve i da zelim da stanem na noge, ne budem u stanju, bukvalno pred nesvesticu.
Inace, kad god sam ga ranije merio, bio je normalan. Na kraju su mi rekli da nekoliko puta dnevno merim, i tako 10 dana. Ispostavilo se da je skoro stalno pritisak normalan, svega par puta blago povisen, i sat dva nakon trcanja cak i nizi od uobičajenog.
Steta sto postavljac teme vise nije aktivan, zanima me kakvo je stanje sad.
Možda bih mogao i to. Radio sam 48-časovni ECG holter" Strah od belih mantila," ..to se lako prepozna i najverovatnije je to bilo u pitanju.
Dala bih ti da uradiš 24h holter krvnog pritiska i bude sve jasno.
Nisi samo napisao kolike su bile vrednosti povišenog pritiska tamo na sistematskom i kod kuće ?Možda bih mogao i to. Radio sam 48-časovni ECG holter
Na sistematskom 145/100 leva ruka, 155/100 desna ruka. Kući oko 120 sa 80, nakon trčanja i niže, a kad su bili skokovi kući, najveći skok je 136/93 leva ruka, 127/90 desna rukaNisi samo napisao kolike su bile vrednosti povišenog pritiska tamo na sistematskom i kod kuće ?
Dobre su te vrednosti kod kuće , granica je 90 mmHg - dijastolni ( donji ). Uradi se 24 h holter krvnog pritiska pa se tu i vidi celodnevni raspon .Na sistematskom 145/100 leva ruka, 155/100 desna ruka. kući oko 120 sa 80, nakon trčanja i niže, a kad su bili skokovi kući, najveći skok je 136/93 leva ruka, 127/90 desna ruka
Obaviću i to čim završim sa gastroskopijom i kolonoskopijom ove nedeljeDobre su te vrednosti kod kuće , granica je 90 mmHg - dijastolni ( donji ). Uradi se 24 h holter krvnog pritiska pa se tu i vidi celodnevni raspon .