Visok pritisak i trcanje

• Začetnik teme Začetnik teme asuss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, zašto se cimate oko pritiska. Postoji za to prirodan lek.
Zove se Hrastova sjajnica.
Ima je na hrastovim panjevima, mada je jako retka ali ipak se može pronaći.
Jedno dve gljive osrednje veličine su sasvim dovoljne. Barem na osnovu mog iskustva.
Evo već je prošlo skoro 6 godina od kako se ništa ne dešava. I dalje se držim na 120-130 / 80 .
Neverovatna gljiva. Reiši je zovu u Japanu !

Ljudi, zašto se cimate oko pritiska. Postoji za to prirodan lek.
Zove se Hrastova sjajnica.
Ima je na hrastovim panjevima, mada je jako retka ali ipak se može pronaći.
Jedno dve gljive osrednje veličine su sasvim dovoljne. Barem na osnovu mog iskustva.
Evo već je prošlo skoro 6 godina od kako se ništa ne dešava. I dalje se držim na 120-130 / 80 .
Neverovatna gljiva. Reiši je zovu u Japanu !

Eto ja nisam jeo i pio to sto si ti, pio sam tablete, pa eto i ja vise nemam pritiska? I sta cemo sad?

Tablete odrzavaju pritisak normalnim i terapija je do kraja zivota....visok pritisak se ne leci tabletama...mozda ta gljiva reisi pomaze,za nju sam cula da podize imunitet i jos puno toga regulise i moze se naci u kapsulama...ima sajt pa pronadjite...za postavljaca teme,obidjite jos par kardiologa da cujete jos neko misljenje...

cime se ti bavis? tvrdis li da povisen pritisak ne utice stetno na zdravlje ljudi i na osnovu cega to tvrdis?

штетно утиче на здравље и кад не сереш редовно, то нема апсолутно везе са чињеницом да не постоји лек за висок или повишен крвни притисак нити га можеш излечити. а у ком ти матриксу живиш ја не знам и не желим да те будим из сна да се хипертензија може излечити.

штетно утиче на здравље и кад не сереш редовно, то нема апсолутно везе са чињеницом да не постоји лек за висок или повишен крвни притисак нити га можеш излечити. а у ком ти матриксу живиш ја не знам и не желим да те будим из сна да се хипертензија може излечити.

shvatas li da postoji razlika u posledicama po zdravlje izmedju drzanja hipertenzije pod kontrolom i prepustanja hipertenziji?

shvatas li da postoji razlika u posledicama po zdravlje izmedju drzanja hipertenzije pod kontrolom i prepustanja hipertenziji?

читаш ли ти мене шта сам написао
написао сам исто то у другом облику, ако почнеш терапију не сме се прекидати и зато му је боље да не почиње са никаквом хемијском терапијом за тако релативно нормалан притисак

Повишење крвног притиска условљава да срце ради јаче него нормално да би крв циркулисала кроз крвне судове. Крвни притисак обухвата две аспекта, систолни и дијастолни, у зависности од тога да ли је срчани мишић контрахован (систола) или опуштен између откуцаја (дијастола). Нормалан крвни притисак у мировању је у опсегу од 100-140 mmHg систолног (првог откуцаја) и 60-90 mmHg дијастолног (последњег) откуцаја. Крвни притисак је висок, уколико се одржава на или изнад 140/90 mmHg нивоа.

kategorije1.jpg

https://medicor.wordpress.com/2010/03/29/hipertenzijasta-je-povisen-krvni-pritisak/

Tablete odrzavaju pritisak normalnim i terapija je do kraja zivota....visok pritisak se ne leci tabletama...mozda ta gljiva reisi pomaze,za nju sam cula da podize imunitet i jos puno toga regulise i moze se naci u kapsulama...ima sajt pa pronadjite...za postavljaca teme,obidjite jos par kardiologa da cujete jos neko misljenje...

Moja omiljena glumica, u koju sam dugo bio zaljubljen!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Da ne bude zabune, moja priča o izlečenoj hipertenziji vezana je za onu pravu, prirodnu ganodermu (reiši gljiva), sa hrastovog panja (Hrastova sjajnica je zovu kod nas na Balkanu).
U ovu što iz Kine dolazi nemam poverenja, obzirom da sam gledao kako je masovno proizvode na kompostu.
Panj star pedesetak godina i kompost nisu isto priznaćete.
Ubrao sam je na još živom panju - simbiotski organizam.
Ona uzgajana na kompostu (mrtvom materijalu, i još sterilisanom po vrh toga), kako logika nalaže spada u saprofitne organizme .

Dosta se krećem po šumi (lovac i pasionirani gljivar), i još nisam nigde našao hrastovu sjajnicu na mrtvom panju, iz kog ne izbija nikakav izbojak. Kako su je kinezi modifikovali i od simbiota preveli u saprofit ne znam, samo znam da se razlikuje po hemijskom sastavu od ove izvorne.
Prijatelji koji su je kupovali u bio šopovima, nisu uspeli da izleče pritisak.

Treba se potruditi i pronaći onu pravu iz prirode, jer prema verovanjima istočnjačkih naroda reiši je gljiva dugovečnosti, održava organizam u stanju savršenog zdravlja. U Japanu je smatraju čak mističnom gljivom, a u Kini veruju da ako je imate u kući - svaka bolest kuću zaobilazi.

Mislim da vredi pokušati sa ovom gljivom, jer visok pritisak je stvarno TIHI UBICA. Ubica koji vas ubija lagano ali sigurno !

I ja sam imao na sistematskom pritisak koji se smatra hipertenzijom. Moguce je da i ja podsvesno imam strah od lekara, iako mozda nije cak ni podvesno, ne osecam se prijatno cim zakoracim prag. Nakon vadjenja krvi mi se npr cesto desi da moram da sedim nekih 5 min jer me u tom periodu uhvati strahovita mucnina, slabost, drhtavica i oblije me hladan znoj, i sve i da zelim da stanem na noge, ne budem u stanju, bukvalno pred nesvesticu.

Inace, kad god sam ga ranije merio, bio je normalan. Na kraju su mi rekli da nekoliko puta dnevno merim, i tako 10 dana. Ispostavilo se da je skoro stalno pritisak normalan, svega par puta blago povisen, i sat dva nakon trcanja cak i nizi od uobičajenog.

Steta sto postavljac teme vise nije aktivan, zanima me kakvo je stanje sad.

I ja sam imao na sistematskom pritisak koji se smatra hipertenzijom. Moguce je da i ja podsvesno imam strah od lekara, iako mozda nije cak ni podvesno, ne osecam se prijatno cim zakoracim prag. Nakon vadjenja krvi mi se npr cesto desi da moram da sedim nekih 5 min jer me u tom periodu uhvati strahovita mucnina, slabost, drhtavica i oblije me hladan znoj, i sve i da zelim da stanem na noge, ne budem u stanju, bukvalno pred nesvesticu.

Inace, kad god sam ga ranije merio, bio je normalan. Na kraju su mi rekli da nekoliko puta dnevno merim, i tako 10 dana. Ispostavilo se da je skoro stalno pritisak normalan, svega par puta blago povisen, i sat dva nakon trcanja cak i nizi od uobičajenog.

Steta sto postavljac teme vise nije aktivan, zanima me kakvo je stanje sad.
Kod tebe je podsvestan strah o belih mantila.Moja cerka ima problem sa vadjenjem krvi.Isto joj je muka i pada joj mrak na oci posle i potvrdjeno joj je strah o vadjenja krvi.

Back