pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Imam 150/82 pritisak , doktor je rekao da je to normalno na moju tezini 99 kg 188 . Pa nesto mi ne izgleda normalno jer je normalno 120 80. Sta treba raditi da bi se pritisak smanjio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam 150/82 pritisak , doktor je rekao da je to normalno na moju tezini 99 kg 188 . Pa nesto mi ne izgleda normalno jer je normalno 120 80. Sta treba raditi da bi se pritisak smanjio
Koliki ti je holesterol u krvi . Moras da izmeris odnos izmedju dobrog i loseg holesterola HDL I LDL . Znaci odnos treba da bude oko 2. Ja imam hdl oko 58 , a ldl mi je 84 U/I to su dobre vrednosti , ali mi je pritisak opet visok zbog kilaze i stresaMoj problem je malo veči od korisnika pivosok i nemam rešenje neko preveliko
kilograma oko 110 visina 180, 40 godina fizčki aktivan ne sportista ali u pokretu stalno
pritisak oko 210 sa 110 i puls 90-100
od lekova koje sam u zadnjih 3 -4 godine dobijao jedino nifelat daje neki efekat ali kratkotrajno
sve ostalo ne pomaže.
ima li neko sličan problem a da mu ide na bolje