Visok krvni pritisak

dglisha

Početnik
Poruka
25
Pritisak mi je redovno visok,vrednosti se krecu od 140\90 i to je retko kad,do 150\110,a otprilike mi je najvise 140\100.Bio sam na pregledu,i radjen mi je eho i ultrazvuk srca,sa konstatacijom lekara da mi je srce u super stanju,tj da nema nikakvih gresaka pri radu.Bavim se sportom vec duzi niz godina,poslednjih 5god konkretno teretanom,gde sam nabacio masu.Radio sam krvnu sliku i sve mi je ok.Sledece sto treba da uradim,je da nosim holter,ali me zanima vase misljenje sta bi moglo da prouzrokuje ovaj pritisak,od kojeg ja ne osecam nikakve posledice,bar ne jos:)

koristio sam proteine i kreatin,ali ih nekoristim vec 2meseca,stim sto mi je u krvnoj slici kreatin bio povecan za 2

Из мог искуства је због креатина... Без обзира што си престао да га користиш он остаје и даље у организму као и ефекти истог,временом....Можда већ следећих дана,губићеш воде која је нагомилана због креатина јер нема шта више да је веже па ће се тако и притисак вратити у нормалу.... Имаш притисак ,а осећаш се 0к ...Знам тај осећај

i ja se nadam da je zbog toga,jer sam ga do skoro koristio

У'осталом одразило ти се то јер си добио на маси за веома кратко време што је и његова улога јер уз њега срце појача пумпање крви кроз тело и веже воду .Тај вишак воде је штетан ,зато мораш имати период cut-a ,када радиш дефиницију и избацујеш тај вишак воде па опет ради масу с креатином и све у круг...У почетку коришћења си имао веороватно благу вртоглавицу због притиска па си временом постао имун на креатин али не и на његово деловање бтв исти притисак си имао док си га користио у интервалима...Настави, само смањи дозу (два пуна дневно по 5г),није штетан.Беспотребно хистерисање

Pa da, imate na raspolaganju mnogo srca na listama za transplantacije....mozda cete i docekati neko, ako ne umrete pre toga. Nastavite da uzimate kreatinin, po mogucstvu u jos vecoj kolicini.

Zdravo srce ili Svarceneger look (i.e. "umri mlad i budi nabildan les!") - izaberite sami.

kako moderator ima radikalan stav...stvar je u neupucenosti.uvek sam imao misljenje o tom kreatinu kao ne strasnu stvar,koja ti ubaci malo vode u misice i da snage,ali izgleda da sam mislio pogresno.

Уопште није штетан да не понављам ,ствар је у злоупотреби
Да ти снагу и поставиш да дижеш тежине које твоје тело у суштини не може да издржи ..мишићи су јаки захваљујући креатину и ти издржиш цео тренинг али срце ,зглобови нису

Зато памет у главу и полако,ништа на брзину

бтв варка је ако неко мисли да га билдери користе ...користе га само недељу дана пред такмичења да би добили да контури и обиму мишића али никако кроз тренинг сезону ...рекламирају за паре да навуку младе

Back