Viškovi

Bacam, Zendeli... mora neko.
Moj muž sve čuva a dete je na oca.
Redja lego kutije (prazne!) po zidovima...sve ih imamo, to je za moj pojam uzas jedan ali kada mu vidim oca bude mi jasno.
Tu su slušalice dobijene za 18-i rodjendan, starke sa fakulteta (stavljene preko mojih sandala), evo juče sam išla kroz kuću i skupljala. Uzmem kesu i samo mi fali ono drvo sa iglom da bodem i ubacujem u kesu kao đubretar.

Sama kupujem malo i da mi se složi sa onim što imam. Imam omiljene radnje i tražim dugo dok mi se ne svidi a kada mi se svidi izvadim mu dušu u stilu "u zdravlju da nosiš, pocepas i kupis novo".
Kada se iznosi zamenim i ne žalim.
Imam dva laka za nokte i dva karmina, eto, toliki sam minimalista. Kroz neseser mi duva promaja.
Jedino imamo dosta knjiga, od malog su se isto nakupile pa razmisljam da mu uzmem onu biblioteku do plafona, da vremenom sebi popunjava. Njih mi je zao da bacim. Ima nečeg u knjigama.
Ja samo knjige ne bacam,ali uvijek ima neki višak. Isto tako što se tiče kozmetike, sve po jedno dok ne potrošim, eventualno dva tri ruža i laka .Stalno se pitam od kud mi višak .

Imam devojku koja mi stalno poklanja šolje i to redovno sa natpisom "veruj u bolje sutra", "omiljena tetka", "zauvek mama"...sve neki crtani kao komični prizori.
Na startu sam se osećala loše i stavljala ih sa mojim.
Nakon toga sam ih premestila u deo da se ne vide jer mi je izloženo posudje na polici. Sada ih liferujem i čak mi nije ni zao iako je možda nekorektno.
Ja imam dvije koje sam dobila od muza, tada momka. Jedna ima nasu fotku druga je radjena za mene kada sam isla u drugi grad da radim. Obje su ekstremno ruzne:lol:
Al sta da im radim. Ne mogu ih baciti al ni koristiti:lol:

У тим шољама, ако има друга страна, једнобојна, па да се она окрене, можете гајити зачинско биље.
Или поклоните. Када сам отишла по баку у Ургентни шокирала сам се како из крњавих шоља запослени тамо пију. Мислим да би њима добро дошле. Срамота. Онако вредни људи...

Imam devojku koja mi stalno poklanja šolje i to redovno sa natpisom "veruj u bolje sutra", "omiljena tetka", "zauvek mama"...sve neki crtani kao komični prizori.
Na startu sam se osećala loše i stavljala ih sa mojim.
Nakon toga sam ih premestila u deo da se ne vide jer mi je izloženo posudje na polici. Sada ih liferujem i čak mi nije ni zao iako je možda nekorektno.
Hahahaha..pa, užas

У тим шољама, ако има друга страна, једнобојна, па да се она окрене, можете гајити зачинско биље.
Или поклоните. Када сам отишла по баку у Ургентни шокирала сам се како из крњавих шоља запослени тамо пију. Мислим да би њима добро дошле. Срамота. Онако вредни људи...
E,nikad mi ne bi palo na pamet da gajim zacinsko bilje u soljama.😀

Skupljate li stvari ili bacate viškove? Ne volim baš da kupujem ali mi se skupilo toliko nekih stvari nemam pojma kako. Pitam se kako je tek kod nekog ko uživa u kupovini.
Nekih suvišnih šerpi( realno više od 4-5 nije potrebno),peškira, garderobe,obuće,svega..
Idem da sve to pobacam,podijelim šta već bude moglo dalje da se proslijedi.
Jeste li napravili skladišta po kući ili to redovno raščiščavate?
Svake godine napravim feng šui pa ako ima nesto bacim ili podelim

Back